×

Στο εξωτικό Andaman


Πριν λίγες μέρες είχα τη χαρά να πάω για φαγητό στο Andaman στα Πετράλωνα με την αγαπημένη φίλη και blogger Κατερίνα Μαργαριτοπούλου aka The KM Projects.

Το Andaman είναι ένας μικρός εξωτικός παράδεισος κρυμμένος στην urban μεριά των κάτω Πετραλώνων. Το τριώροφο γωνιακό κόκκινο κτίριο με τα χειροποίητα φωτιστικά και τα έντονα χρώματα, σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική ταράτσα με θέα το αστικό τοπίο των Πετραλώνων είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το σκηνικό του ταυλανδέζικου Andaman.


Τα πιάτα του Andaman είναι μοιρασμένα μεταξύ ταυλανδέζικης και κινέζικης κουζίνας σε ένα αναλυτικό μενού που δίνει τις κατευθύνσεις σε όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με αυτές τις γεύσεις, όπως εγώ και πραγματικά αξίζει κανείς να πειραματιστεί και να τα δοκιμάσει. Επίσης, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα δροσερά κοκτέιλς μαζί με το φαγητό σου ή μετά το δείπνο σου.

Τα πάντα φτιάχνονται εκείνη την στιγμή και προσφέρονται με αγάπη σε προσιτές τιμές σε ένα μαγαζί που φέρει την χαλαρή ταυτότητα της περιοχής.

Όσο αφορά το σέρβις... μπορεί να μην πιάσεις ψιλή κουβέντα με τους σερβιτόρους αλλά θα σε εξυπηρετήσουν όπως ακριβώς πρέπει.



Τι δοκίμασα... μία πολύ ωραία σαλάτα, γευστικά και χορταστικά noodles με λαχανικά και γαρίδες, αλλά λίγο περισσότερο λάτρεψα τα πουγκάκια won ton με τυρί κρέμα καβουρόψυχα & γαρίδες.


Αν θα ξαναπάω; Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Andaman
Πειραιώς 187 & Αλώπης
Κάτω Πετράλωνα
Τηλ. 211 21 04 939