×

Δώσε boost την επιδερμίδα σου με τη νέα σειρά της Nuxe Crème Prodigieuse Boost

Σε καθημερινή βάση η επιδερμίδα μας υφίσταται υψηλά επίπεδα στρες, ανεπαρκή ύπνο και την επίδραση της ρύπανσης και των διαφόρων μορφών ακτινοβολίας, με αποτέλεσμα το κυτταρικό στρες και τη φθορά του κολλαγόνου. Η NUXE έρχεται να βοηθήσει τα κύτταρα της επιδερμίδας με τη σειρά Crème Prodigieuse Boost -ένα αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα Άνθους Γιασεμιού συνδυασμένο με Άνθος Καλέντουλας και ένα Κυτταρικό Σάκχαρο, το οποίο ενισχύει τους μηχανισμούς του δέρματος για να μπορέσουν να διορθώσουν τις επιπτώσεις αυτού του πυρετώδους ρυθμού ζωής.

Η Crème Prodigieuse Boost απευθύνεται στις πολυάσχολες γυναίκες από 25 έως 39 ετών που θέλουν να διατηρήσουν νεανική την επιδερμίδα τους, δίνοντάς της ένα…boost. 


Tα βασικά συστατικά της φόρμουλας:
  • Άνθος Γιασεμιού: Το εκχύλισμα αυτό είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φλαβονόλες με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Eνδυναμώνει τους αμυντικούς μηχανισμούς και εξουδετερώνει τις βλαβερές επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών.
  • Άνθος Καλέντουλας: Φημίζεται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε ενεργά μόρια (φλαβονοειδή, καροτενοειδή, εστέρες κλπ.), Ενθαρρύνεται η σύνθεση νέου κολλαγόνου και αναστέλλεται η δράση των ενζύμων που προκαλούν την αποδόμηση του κολλαγόνου. Με τον τρόπο αυτό, η αναγεννητική και προστατευτική του επίδραση βοηθά στην καθυστέρηση της εμφάνισης των πρώτων ρυτίδων.
  • Κυτταρικό σάκχαρο (Ριβόζη): Η ριβόζη είναι ένα φυσικό σάκχαρο που βρίσκεται σε όλα τα ζωντανά κύτταρα του σώματός μας. Τα εργαστήρια της NUXE επέλεξαν την καθαρή Ριβόζη που παράγεται βιοτεχνολογικά από το καλαμπόκι.Το σάκχαρο αυτό ενισχύει τις βασικές μεταβολικές  αντιδράσεις και περιορίζει την κυτταρική κόπωση. Η σύνθεση των δερματικών πρωτεινών (ελαστίνη και κολλαγόνο) ενθαρρύνεται, διασφαλίζοντας μια σφριγηλή και ελαστική επιδερμίδα.
Η Crème Prodigieuse Boost αποτελείται από μία υπέροχη κρέμα ματιών (Gel Baume Yeux Multi-Correction), ένα συμπύκνωμα ορού (Concentre Preparateur Energisant) που είναι η βάση πριν την κρέμα σου, κρέμα ημέρας (Creme Gel Multi-Correction για κανονικές, μικτές επιδερμίδες ή Creme Soyeuse Multi-Correction για κανονικές, ξηρες επιδερμίδες) και νύχτας (Baume-Huile Recuperateur Nuit).

Αναζήτησε τη σειρά στα φαρμακεία, στα Hondos Center και στα Attica.