×

Ξεκλείδωσε και εσύ τα μυστικά της φύσης με τα καινούργια Herbal Essences Pure!

Πριν λίγες ημέρες στον κήπο του 48 Urban Garden, ζήσαμε από κοντά την ένωση 250 χρόνων εμπειρίας και επιστήμης με τη φύση, με σκοπό την απόλυτη περιποίηση των μαλλιών!

Το Herbal Essences ένωσε τις δυνάμεις του με τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους - KEW, το παγκοσμίου επιπέδου ινστιτούτο, με πάνω από 200 χρόνια ειδίκευσης στην επιστήμη των φυτών και τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων. Η ένωση αυτή φέρνει τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών «Herbal Essences Pure», που φέρει τη σφραγίδα πιστοποίησης από το KEW, καθώς και την καθοδήγηση του στην δημιουργία προϊόντων γεμάτα με αληθινά βότανα και ακαταμάχητα αρώματα.


Τα καινούργια προϊόντα της νέας σειράς «Herbal Essences Pure» είναι: Coconut Milk, White Grapefruit & Mosa Mint, Golden Moringa Oil, Passion Flower & Rice Milk, White Strawberry & Sweet Mint και η σειρά *Argan Oil of Morocco που βοηθά στην αναδόμηση των μαλλιών για λάμψη και μαλλιά σαν μετάξι, χαρίζοντάς τους αρώματα φυσικών εσπεριδοειδών, εξωτικών μπαχαρικών και κρεμώδους βανίλιας.

* δοκιμάζω αυτή την περίοδο τη συγκεκριμένη σειρά.

Στο Launch Event ζήσαμε την εμπειρία ένωσης της φύσης με την επιστήμη, ενώ τα cocktail που ήπιαμε ήταν εμπνευσμένα από τα συστατικά των προϊόντων. Τα διαδραστικά activations που ήταν αρμονικά τοποθετημένα στο χώρο, μας ταξίδεψαν σε ένα φυσικό τοπίο με ξεναγό την επιστήμη και τα μοναδικά αρώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Herbal Essences, επισκεφθείτε τo www.herbalessences.com 

Social media: