×

Το δικό σου/μου face booster μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Εκτός από το σώμα σου επιπλέον περιποίηση, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, χρειάζεται και η επιδερμίδα του προσώπου σου. Τι θα λεγες, λοιπόν, αν υπήρχε ένα προϊόν που στοχεύει στις εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας σου και μπορείς να το προσθέσεις στην κρέμα που ήδη χρησιμοποιείς; Και δεν είναι άλλα από τα Cream Boosters Velvet Concentrates της Frezyderm.

Τα βελούδινα συμπυκνώματα Cream Boosters, στοχεύουν όχι μόνο στην πρόληψη αλλά και στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε επιδερμίδας, και προσθέτουν στην κρέμα που ήδη χρησιμοποιούμε επιπλέον δράσεις (λάμψη, σύσφιγξη, γέμισμα ρυτίδων, μείωση ρυτίδων έκφρασης, απώλεια όψεως κλπ).

Τι μας προσφέρουν:

•Ενισχύουν την σύνθεση της κρέμας που χρησιμοποιούν με επιπλέον δραστικά συστατικά (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες κ.α.)
•Ενισχύουν τον κυτταρικό μεταβολισμό και βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση των δραστικών συστατικών από την επιδερμίδα.
•Βελτιώνουν άμεσα την όψη της επιδερμίδας.
•Βελτιστοποιούν την υφή της κρέμας που θα χρησιμοποιήσουμε αμέσως μετά.


Δοκίμασα το Skin Radiance. Μετά την τρίτη ημέρα εφαρμογής, το δέρμα μου φαίνεται -και είναι- πιο φρέσκο και πιο λαμπερό. Ενώ μετά από δέκα μέρες χρήσης, το δέρμα μου είναι και φαίνεται σούπερ ενυδατωμένο, μαλακό και απαλό.

Πιο αναλυτικά...

Απλώνεται πολύ εύκολα και δεν "βαραίνει" την επιδερμίδα. Διατηρεί την υγρασία που παρέχει η κρέμα μου και απορροφάται άμεσα, αφήνοντας μια εντελώς βελούδινη αίσθηση χωρίς καθόλου λιπαρότητα όπως το αγαπημένο αντηλιακό second skin. Αμέσως μετά, χρησιμοποιώ κανονικά την κρέμα προσώπου μου και κάνω κανονικά το μακιγιάζ μου. Σε αυτή την περίπτωση το foundation δεν επηρεάζεται καθόλου και παραμένει σταθερό.

Η συσκευασία του Skin Radiance είναι πολύ πρακτική και πολύ εύκολη στην εφαρμογή, καθώς επιτρέπει να βγαίνει ακριβώς η ποσότητα που χρειάζομαι κάθε φορά. Μία σταγόνα σε κάθε σημείο είναι αρκετή.

Τα Cream Boosters Velvet Concentrates θα τα βρεις στα φαρμακεία και στα καταστήματα καλλυντικών με corner της Frezyderm.