×

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum για δέρμα 5 χρόνια νεότερο, σοβαρά τώρα;


Η τελευταία έρευνα της επιγενετικής, δείχνει ότι το “exposome” μας (δηλαδή, το περιβάλλον + ο τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύει έως και 50% των ορατών σημείων γήρανσης του δέρματος. Οι παράγοντες που συνθέτουν το “exposome” μας, περιλαμβάνουν τη συμπεριφορά μας, το κλίμα, την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, τη ρύπανση, τον ύπνο, τη διατροφή και το άγχος. Η πρωτοποριακή έρευνα δείχνει ότι κάποιο χρόνιο, ανθυγιεινό “exposome” οδηγεί σε πρόωρες ρυτίδες, απώλεια ελαστικότητας και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος. Κατά μέσο όρο, το κάπνισμα μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται 2 χρόνια μεγαλύτερο, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο κατά 6,5 χρόνια μεγαλύτερο, ο μη ποιοτικός ύπνος κατά 2,5 χρόνια μεγαλύτερο και η ανθυγιεινή διατροφή κατά 2 χρόνια μεγαλύτερο.

Η Dermalogica μόλις έφερε το νέο, επαναστατικό Phyto–Nature Firming Serum για δέρμα 5 χρόνια νεότερο. Σε κλινικές μελέτες, ο συγκεκριμένος ορός, μειώνει την εμφανή ηλικία του δέρματος, κατά 5 χρόνια, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, μετά από 1 μόνο εφαρμογή, διπλασιάζει τη φωτεινότητα του δέρματος, μετά από 1 μόνο εφαρμογή και μειώνει τις εμφανείς ρυτίδες, σε 4 μόλις εβδομάδες.

Το Phyto-Nature Firming Serum λειτουργεί με την αναγέννηση των κυττάρων για δέρμα πιο νεανικό και προστατευμένο. Είναι ένας πρωτοποριακός, διφασικός ορός σύσφιγξης και ανόρθωσης, που τροφοδοτείται από βιομιμητικά πεπτίδια προσκολλημένα σε Ζαφείρι για να βοηθήσουν τη σταθερότητα του δέρματος και να ενισχύσουν τις δερματικές άμυνες έναντι στο “exposome” μας. Το Ζαφείρι προστατεύει τα πεπτίδια και αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητά τους, καθώς μιμούνται τις φυσικές ιδιότητες του δέρματος και επιφέρουν τη γήρανση που προκαλείται από το “exposome”.

Περιέχει επίσης, τη φάση ανόρθωσης που βασίζεται στη σύγχρονη τεχνολογία, τα φυτά και την αρχαία σοφία των βοτάνων. Πολύτιμο φρούτο Κάμου Κάμου (Amazonian Camu Camu), που προέρχεται από το Περού και παρατείνει τη λάμψη στο δέρμα. Συχνά ονομάζεται «μούρο της νεότητας», πρόκειται για υπερ-φρούτο που περιέχει 60 φορές περισσότερη Βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι και συλλέγεται από αυτόχθονες φυλές για περισσότερα από 700 χρόνια, προκειμένου να διατηρήσει την υγεία και τη μακροζωία. Εκχύλισμα Μαροκινού Κίστου (Moroccan Rockrose Extract), που προέρχεται από το απίστευτα ανθεκτικό φυτό, με την ικανότητα να αναγεννηθεί ακόμη και μετά από καύση. Βοηθά στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που καταστρέφουν το δέρμα και έχει αντιοξειδωτική δράση. Καφεϊκό οξύ από καρπό Πράσινου Καφέ Μαδαγασκάρης (Madagascar Green Coffee Bean). Πρόκειται για φυτο-ενεργό συστατικό που συνεργάζεται με τη μικροχλωρίδα του δέρματος και βοηθά στην αναζωογόνησή του, μειώνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Οι ειδικοί φροντίδας του δέρματος στη Dermalogica και το International Dermal Institute πιστεύουν ότι ο υγιής τρόπος ζωής και το περιβάλλον αποτελούν σημαντικά στοιχεία προκειμένου το δέρμα να είναι υγιές. Για τους λόγους αυτούς, το προϊόν δεν έχει δοκιμασθεί σε ζώα, δεν περιέχει γλουτένη, είναι κατάλληλο για τους χορτοφάγους και δεν περιέχει τεχνητά αρώματα ή χρώματα.