×

Κορεάτικη περιποίηση για άψογο δέρμα από τη Thank you Farmer


Σε ένα από τα πιο ωραία event που έχω παρευρεθεί, η Thank you Farmer μας παρουσίασε -ταξιδεύοντας μας εικονικά στη Σεούλ, τη βραβευμένη σειρά αντιγήρανσης Miracle Age. Μια σειρά που σταματάει το χρόνο και η καινοτομία συναντά την υψηλή αισθητική όπως μόνο στη Κορέα γνωρίζουν και την προσφέρουν απλόχερα σε όλες εμάς που θέλουμε το δέρμα μας να είναι άψογο κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Η συλλογή αποτελείτε από έξι μοναδικά προϊόντα, να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά;

Miracle Age Repair Toner… τονωτική λοσιόν θρέψης πλούσιας σύνθεσης που προσφέρει απαλή επιδερμίδα και θρέφει το αφυδατωμένο δέρμα. Είναι ιδανικό για busy modern people που αναζητούν toner για άφθονη θρέψη, ενώ παράλληλα δίνει ζωντάνια στο θαμπό δέρμα που έχει χάσει την ισορροπία του με το πέρασμα του χρόνου. Κατάλληλο για την επιδερμίδα που αγριεύει κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Χρησιμοποίησε το μετά τον καθαρισμό του προσώπου το πρωί και το βράδυ, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα στο πρόσωπο από το κέντρο προς τα έξω. (Κατάλληλο και για χρήση με βαμβάκι).

Miracle Age Repair Serum… πλούσιος ορός θρέψης και επανόρθωσης που προσφέρει τροφή στην κουρασμένη και ξηρή επιδερμίδα ώστε να ακτινοβολεί υγεία. Με μικροκάψουλες ελαίου θρέφει τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επανορθώνει και αναζωογονεί προσδίδοντας λάμψη. Δρα ενάντια στην ρυτίδες και στις λεπτές γραμμές. Χρησιμοποίησε το μετά τη χρήση της τονωτικής λοσιόν. Εφάρμοσε επαρκή ποσότητα στην επιδερμίδα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Πίεσε ταμπoναριστά για να εισχωρήσει το προϊόν στα βαθύτερα στρώματα.

Miracle Age Repair Emulsion… πλούσιο γαλάκτωμα θρέψης με υφή υψηλής πυκνότητας που δημιουργεί απαλό δέρμα γεμάτο ζωντάνια. Κατάλληλο για δέρματα που έχουν χάσει την ελαστικότητά τους και εμφανίζουν ρυτίδες. Προστατεύει και θρέφει σε βάθος χωρίς να είναι κολλώδες. Αναζωογονεί το θαμπό δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του στο πέρασμα του χρόνου. Μετά τη χρήση του toner και του serum, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα στην επιδερμίδα με απαλές κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

Miracle Age Repair Cream… κρέμα θρέψης και επανόρθωσης πλούσιας υφής που βοηθάει το δέρμα μας να μην νιώθει αβοήθητο με το πέρασμα του χρόνου. Προσδίδει την όψη νεότητας στην θαμπή και άτονη επιδερμίδα, ενώ δρα ενάντια στην ρυτίδες, στην χαμένη ελαστικότητα και στην χαλάρωση των ιστών της επιδερμίδας. Επιπλέον, λευκαίνει και δίνει λάμψη υγείας στο δέρμα. Είναι κατάλληλη για πρόσωπο και λαιμό. Χρησιμοποίησε τη μετά τη χρήση του toner και του emulsion, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα της κρέμας από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω.

Miracle Age Repair Eye Cream… κρέμα ματιών θρέψης πλούσιας υφής που προσφέρει σύσφιξη και τόνωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών όπου οι πρώτες ανησυχίες για το δέρμα σας γεννιούνται. Στην ουσία θρέφει τις λεπτές γραμμές και γραμμές έκφρασης στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και μειώνει τα σημάδια γήρανσης. Επιπλέον, λόγω της πλούσιας υφής της δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους και προστατεύει από την εμφάνισή τους. Χρησιμοποίησε τη αφού καθαρίσεις το πρόσωπό σου και μετά τη χρήση του toner, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα της κρέμας ματιών στις περιοχές που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα όπως η περιοχή των ματιών, οι γραμμές έκφρασης, ο λαιμός κλπ.

Miracle Age Repair Cotton Mask… υφασμάτινη μάσκα θρέψης προσώπου εμποτισμένη με πλούσιο essence που προσφέρει εντατική τροφή στην επιδερμίδα για κάθε μέρα. Λευκαίνει, αναζωογονεί και θρέφει την επιδερμίδα, δρα ενάντια στις ρυτίδες και στα σημάδια γήρανσης. Χρησιμοποίησε τη μετά τον καθαρισμό του προσώπου και την τονωτική λοσιόν. Άφησε τη να δράσει για 10-15 λεπτά. Αφαίρεσε τη και ταμπονάρισε ελαφρά το πρόσωπό σου για να εισχωρήσει το προϊόν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Η σειρά Miracle Age είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανική για το ταλαιπωρημένο δέρμα των 30 μέχρι και 65+. Αναζήτησέ όλη τη συλλογή στα φαρμακεία!