×

Love Your Skin, Love Your Body


Πριν λίγες μέρες τα Messinian Spa διοργάνωσαν ένα διαφορετικό press event, σε συνεργασία με το γυμναστήριο FitnessArt στα Μελίσσια, με τίτλο "Love Your Skin, Love Your Body" με αφορμή την κυκλοφορία των νέων τους dry oils!

Φορώντας ένα oversize πουλόβερ, δερμάτινο κολάν και αθλητικά παπούτσια πήγα στο event με αρνητική διάθεση για γυμναστική• είχα πάει και γυμναστήριο μετά τη δουλειά, οπότε καταλαβαίνετε...

Ο Δημήτρης Μώρος, ιδιοκτήτης και κορυφαίος γυμναστής (συγχωρέστε με αλλά ο όρος personal trainer δεν μου αρέσει), μας έδωσε πολύ χρήσιμα fitness & wellness tips για την καθημερινότητά μας και μας είπε ότι σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, ο μέσος άνθρωπος περνάει καθισμένος και ξαπλωμένος πάνω από 18 ώρες.


Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα υπολογίσει τόσο πολύ... αλλά αν βάλεις τον ύπνο και τις ώρες που είμαστε στο γραφείο ή μπροστά από τον υπολογιστή και την τηλεόραση, τα νούμερα βγαίνουν μια χαρά. Αλλά πάνω από 18 ωρες; Σοκαριστικό! Στη συνέχεια ο Δημήτρης, μας μίλησε για την αναγκαιότητα της γυμναστικής στην καθημερινότητα μας (εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο...) και μας γύμνασε με την FitnessArt ομάδα του με ένα έντονο functional πρόγραμμα προπόνησης.

...και μη φανταστείς ότι είναι το καλύτερο μου η γυμναστική, την απεχθάνομαι! Με απαλλάσσει όμως από την ένταση και με βοηθάει στο να τιθασεύσω το μυαλό και τις σκέψεις μου. Και πιστέψτε με δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό. Σαν ένα είδος ψυχοθεραπείας βρε παιδί μου.


Δεν θα σου πω πόσο καλό κάνει η γυμναστική ή πόσο αναγκαία είναι. Θα σου πως αν σε μένα λειτουργεί "κάπως" σε σένα θα λειτουργήσει "κάπως αλλιώς". Αυτό πρέπει να ανακαλύψεις, το δικό σου "κάπως". Μόνο τότε θα βάλεις τη γυμναστική στο πρόγραμμα σου.

Μπορεί να συμφωνήσεις μ’ όλα αυτά, μπορεί κι όχι. Δεν έχει σημασία, γιατί τουλάχιστον θα έχεις δοκιμάσει.



Τα νέα dry oils είναι: Πορτοκάλι, Βανίλια Ορχιδέα & Μύρτιλο για detox & ευεξία, το Ρόδι & Μέλι για αναζωογόνηση και θρέψη και το dry oil Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος με χρυσόσκονη για ενυδάτωση και λάμψη. Θα τα βρεις σε επλεγμένα στα φαρμακεία.

Περισσότερα για τη Messinian Spa θα δεις στο www.messinianspa.gr.
Το Fitness Art βρίσκεται Λεωφόρος Δημοκρατίας 8 στα Μελίσσια.