×

Nivea Deo Beauty Elixir: Το πρώτο καλλυντικό αποσμητικό που λατρεύει την επιδερμίδα


Ένα πράγμα που μου αρέσει στη NIVEA είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια εξελίσσετε και δημιουργεί προϊόντα που αγαπάνε το δέρμα μικρών και μεγάλων. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τον το νέο αποσμητικό NIVEA Deo Beauty Elixir με έμπνευση το γάλα, το ζωτικό συστατικό της ζωής. 

Η NIVEA λοιπόν, μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, πέτυχε να απομονώσει πολύτιμα ενυδατικά συστατικά του γάλακτος, όπως οι βιταμίνες C & E και η προβιταμίνη B5, αλλά και μεταλλικά στοιχεία όπως το ασβέστιο, για να εμπλουτίσει τη νέα λεπτόρρευστη σύνθεση, του νέου ελιξίριου ομορφιάς. 

Το NIVEA Deo Beauty Elixir δεν περιέχει οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και συντηρητικά. Είναι απαλό με την επιδερμίδα και ιδανικό για την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής της μασχάλης, ακόμα και μετά το ξύρισμα. Η βελούδινη αίσθηση που χαρίζει, προσφέρει 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και αποσμητική προστασία.

Διαφοροποιημένη σύνθεση για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη. 

NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive, για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, δρα κατά των ερεθισμών, ακόμα και μετά από καθημερινό ξύρισμα, απόλυτα συμβατό με την ευαίσθητη επιδερμίδα και δερματολογικά εγκεκριμένο. Με υπέροχο, διακριτικό άρωμα το NIVEA Deo Beauty Elixir Sensitive συνδυάζει αρώματα λουλουδιών, όπως το white musk, το γιασεμί και τα λευκά τριαντάφυλλα με απαλές φρουτώδεις νότες από άνθη πορτοκαλιάς αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα.

NIVEA Deo Beauty Elixir Fresh, μια αναζωογονητική σύνθεση δίνει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί, αφήνοντας την επιδερμίδα σας προστατευμένη! Με το χαρακτηριστικό άρωμα της φροντίδας NIVEA, συνδυάζει άνθη, όπως η μπλε φρέζια και τα νούφαρα, με φρουτώδεις αναφορές από μήλο και περγαμόντο, για μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σαν να βγήκατε μόλις από το μπάνιο.

Διαθέσιμα σε δύο τύπους, σπρέι και roll-on. Θα τα βρεις στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα καλλυντικών.