×

Οι τελευταίες άδειες συσκευασίες προϊόντων του 2019


Αν και τα empties τα δείχνω στο instagram, αυτή τη φορά, επειδή είναι αρκετά, αποφάσισα να τα καθυστερήσω και να σας τα δείξω στο τελευταίο blog post της χρονιάς. Ελάτε λοιπόν να δούμε μαζί τα προϊόντα που τελείωσαν μέσα στους μήνες που πέρασαν.

Τo Dalon Micellar Water με φυσικό άρωμα από ανθόνερο λεβάντας και καταπραϋντικές ιδιότητες, αφαιρεί αρκετά καλά το μακιγιάζ. Για όλους τους τύπους του δέρματος.  Sls free / Parabens free / Allergens free / Perfume free

Βαθμολογία: 9/10

Tip: Πριν το μακιγιάζ, πέρασε πρόσωπο μάτια και ντεκολτέ. Θα δεις πόσο πιο καλά θα στρώσει το foundation.

H λοσιόν Pixi Vitamin-C Tonic περιέχει βιταμίνη C, πλούσια σε αντιοξειδωτικά για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την τόνωση της φωτεινότητας του δέρματος. Τα προβιοτικά που περιέχονται ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος ενώ ο φλοιός ιτιάς και τα εκχυλίσματα φρούτων απολεπίζουν ήπια όλους τους τύπους δέρματος.

Βαθμολογία: 8/10

H Nuxe Aquabella Beauty Revealing Essence Lotion είναι μία δροσερή λοσιόν essence που ενυδατώνει την επιδερμίδα και συσφίγγει τους πόρους, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και προετοιμάζει την επιδερμίδα να δεχτεί την οποιαδήποτε κρέμα. Χωρίς parabens και οινόπνευμα.

Βαθμολογία: 8/10

H Seventeen Stimulating Lotion (η αγαπημένη μου ever!!!) είναι μια τονωτική λοσιόν με Οργανικό εκχύλισμα Ελιάς & Υδατικό εκχύλισμα Χαμομηλιού. Τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα εξισορροπεί το pH της. Για όλους τους τύπους δέρματος. Δερματολογικά ελεγμένη. Χωρίς parabens.

Βαθμολογία: 10/10


Η La Roche-Posay Toleriane Ultra Overnight κρέμα νύχτας ανακουφίζει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς (φαγούρα, κοκκινίλες, τράβηγμα, αίσθηση τσιμπήματος) και ενυδατώνει εντατικά. Έχει δροσερή υφή που αγκαλιάζει την επιδερμίδα και είναι πραγματικά ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο έως και αλλεργικό δέρμα. 

Βαθμολογία: 8/10

H Organic Kitchen Night shift είναι μια μάσκα νυκτός αναδόμησης προσώπου, η οποία προσφέρει έντονη θρέψη και αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ξεκούρασης. Το πρωί το δέρμα σας φαίνεται φρέσκο και ξεκούραστο.

Βαθμολογία: 9/10 

Το Dalon Natura Body Oil Relaxing (100% συστατικά φυσικής προέλευσης) είναι ένα χαλαρωτικό λάδι σώματος με εκχυλίσματα χαμομηλιού και μπλέ λωτού. Απορροφάται γρήγορα, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Parabens free / Allergens free. 

Βαθμολογία: 9/10 

To Garnier Bio Fresh Lemongrass Purifing Gel Wash με αιθέριο έλαιο βιολογικού λεμονόχορτου απομακρύνει τη λιπαρότητα, τη σκόνη και τους ρύπους, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα.

Βαθμολογία: 10/10

Τα EOS Lip Balm περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως Βιταμίνη E, shea butter και έλαιο jojoba για απαλότητα υγεία και ομορφιά. Επιπλέον διατηρούν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα. 100% φυσικό, xωρίς Γλουτένη. Το συγκεκριμένο είναι το Green Apple και έχει πλέον εξαντληθεί. Μπορείς όμως να βρεις κάποιο άλλο στο eVitamins.com

Βαθμολογία: 9/10

H Lierac Dioptifatiguee είναι μία ζελ κρέμα, βασισμένη στην αισθητική τεχνική της μεσοθεραπείας προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων της κούρασης πρησμένα μάτια, πτυχώσεις στα μάτια & κύκλοι κάτω από τα μάτια. Κατά τη χρήση της, η αίσθηση της κούρασης μειώνεται και πραγματικά μετά τις 7 ημέρες, το δέρμα γύρω από τα μάτια λειαίνεται. Ενώ με την επανειλημμένη χρήση, αυτά τα αποτελέσματα ενισχύονται, ώστε το δέρμα να είναι πιο ανθεκτικό στα σημάδια της κούρασης μετά τις 28 ημέρες. 

Βαθμολογία: 10/10


To L'Oreal Smooth Sugars Nourish Scrub με μοναδική σύνθεση 3 ειδών ζάχαρης και 100% φυσικής προέλευσης βουτύρου κακάο για εντατική αλλά ταυτόχρονα ήπια απολέπιση, υπάρχει πάντα στο ντουλάπι μου γιατί είναι απαλό και ιδανικό για τα χείλη. 

Βαθμολογία: 10/10



To Delia Cosmetics Cameleo Natural ενυδατικό μαλακτικό σε σπρέι είναι ένα κοντίσιονερ που αναδομεί τα μαλλιά εύκολα και γρήγορα. Ενυδατώνει τις ίνες της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά γίνονται λαμπερά και απαλά στην αφή. Δεν θέλει ξέβγαλμα. Χωρίς θειικά άλατα και σιλικόνες.

Βαθμολογία: 8/10

To Garnier Botanic Therapy Oat Milk Delicacy Spray για εύκολα ξεμπερδεμένα και εντατικά ενυδατωμένα μαλλιά. Τα κάνει απίστευτα απαλά και πραγματικά ευκολοχτένιστα, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

Βαθμολογία: 9/10