×

Αγαπημένα και δοκιμασμένα lip balms για απαλά και ενυδατωμένα χείλη


Δεν χρειάζεται να αρχίσουν να τσούζουν ή να ξεφλουδίζουν τα χείλη σου για να τα φροντίσεις. Ένα ενυδατικό lip balm πρωί και βράδυ θα τα προστατεύσει από το κρύο, χαρίζοντας τους ενυδάτωση και διατηρώντας τα απαλά.

Παρακάτω θα βρεις τα δικά μου αγαπημένα lip balms, τα οποία είναι δοκιμασμένα και άκρως αποτελεσματικά.

Η πιο κλασική κι αγαπημένη επιλογή τα τελευταία χρόνια για απαλά χείλη είναι τα Lip Care της Apivita. Φέτος επέλεξα το Limited Edition Lip Care με Βούτυρο Κακάο & Μέλι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όλο το χρόνο γιατί έχει με αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF 20.

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου lip balms εδώ και αρκετά χρόνια είναι το Burt's Bee Lip Balm Mango που ενυδατώνει σε βάθος τα σκασμένα χείλη και παρέχει στα ξηρά χείλη άμεση ανακούφιση. Δυστυχώς δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Το βρίσκω στο αγαπημένο μου eVitamins.

Απαλό, ενυδατικό που αφήνει τα χείλη βελούδινα και μυρίζει υπέροχα είναι το Nuxe Rêve De Miel Stick Lѐvres Hydratant. Το αγαπημένο μου γι' αυτόν τον χειμώνα!

Κλείνοντας να σου πως ότι είναι επίσης πολύ σημαντικό να κάνεις συχνά πυκνά απολέπιση. Ναι, χρειάζονται και τα χείλη σου! Με ένα απαλό scrub (προτίμησε ένα με βάση τη ζάχαρη) και το κατάλληλο προϊόν ενυδάτωσης, όπως το ελαφριάς υφής Bioselect Lip Balm Dictamelia, θα αποφύγεις το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα και θα στρώνει ακόμα πιο ωραία το κραγιόν σου.