×

Η νέα σειρά της NIVEA συνδυάζει το νερό micellar με τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδόνερου


Για άλλη μία φορά η NIVEA έκανε τα μαγικά της και παρουσιάζει μια νέα ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού προσώπου, που συνδυάζει micellar νερό με τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδόνερου. 

Το έλαιο του ροδόνερου, είναι γνωστό για την ευεργετική του ιδιότητα στην φροντίδα της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, τονώνει και εξισορροπεί τα επίπεδα PH του δέρματος, ενώ το βοηθά στον καθαρισμό των πόρων, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο με μια αίσθηση φρεσκάδας.

Η νέα σειρά  NIVEA MicellAIR Rose Water είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για την πιο ευαίσθητη. Αφαιρεί αποτελεσματικά το αδιάβροχο και μακράς διάρκειας, αφήνοντας  0% κατάλοιπα στην επιδερμίδα, επιτρέποντάς της να αναπνέει, απομακρύνοντας παράλληλα κάθε ίχνος περιβαλλοντικής ρύπανσης, ενώ σέβεται ακόμη και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

Η σειρά περιλαμβάνει το MicellAIR Rose Water Face Cleansing, τα MicellAIR Rose Water Μαντηλάκια Καθαρισμού και το NIVEA MicellAir Rose Water Gel Καθαρισμού.


Το MicellAIR Rose Water Face Cleansing είναι ένα διφασικό μικυλλιακό νερό καθαρισμού που καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου και απομακρύνει αποτελεσματικά το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να την αφυδατώνει. Η σύνθεσή του, αξιοποιεί την τεχνολογία micellar με μικύλλια, τα μικροσκοπικά μόρια που δρουν ως μαγνήτης και αφαιρούν αποτελεσματικά τα μικρότερα σωματίδια ρύπων, όπως το make-up, χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Χάρη στο μοναδικό έλαιο τριαντάφυλλου, η επιδερμίδα αναπνέει, παραμένει λεία και αναζωογονητικά καθαρή.  

Με τα MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο αρκεί μία μόνο κίνηση για να απομακρύνει απαλά το αδιάβροχο μακιγιάζ και να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα. Η επιδερμίδα παραμένει υγιής, λαμπερή και αναπνέει.  

Το Micellar Rose Water Face Wash, είναι ο αποτελεσματικός, αλλά ήπιος τρόπος για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς έντονο τρίψιμο και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει. Χάρη στο συστατικό του ροδόνερου,   η επιδερμίδα παραμένει λεία, αναζωογονημένη και έτοιμη για τη επόμενη εφαρμογή του μακιγιάζ.  

Θα τα βρεις στα Hondos Center και στα super markets.