×

CATRICE loves PETA, η νέα συλλεκτική συλλογή της CATRICE


Η CATRICE εγκαινιάζει τη συλλεκτική συλλογή "CATRICE loves PETA" σε συνεργασία με τον μεγαλύτερo oργανισμό στη Γερμανία για τα δικαιώματα των ζώων "PETA e.V.", με το λανσάρισμα δέκα νέων κραγιόν που θα κυκλοφορήσουν στα καταστήματα από τα μέσα Φεβρουαρίου.
Με τη συνεργασία αυτή, η CATRICE και η PETA, εξασφαλίζουν ότι τα καλλυντικά δεν παράγονται εις βάρος των ζώων. Εξάλλου, αυτή η συλλογή μάς δείχνει ότι μπορούμε να είμαστε όμορφες και χωρίς τη χρήση ζωικών συστατικών: Τα κραγιόν είναι 100% vegan και παρά το έντονο χρώμα τους, ΔΕΝ περιέχουν καρμίνη, δηλαδή χρωστικές ουσίες που προέρχονται από έντομα.
Και φυσικά τα προϊόντα της σειράς - όπως όλα τα προϊόντα CATRICE – δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα! Έτσι, οι λάτρεις της ομορφιάς έχουν μια ιδανική λύση χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα και την απόδοση των αγαπημένων τους προϊόντων.
"Η CATRICE loves PETA σειρά κραγιόν, αποδεικνύει ότι το λαμπερό κόκκινο μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς ζωικές χρωστικές ουσίες, χωρίς δοκιμές σε ζώα και να είναι vegan", λέει ο Frank Schmidt, Επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων της PETA Deutschland eV. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την υποστήριξη της CATRICE αλλά και όλων των πελατών μας που συμβάλλουν στην παγκόσμια ευαισθητοποίηση και ενισχύουν την εκστρατεία μας με τις αγορές τους".
Επιπλέον,10% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις των κραγιόν της σειράς θα δοθούν στην PETA της Γερμανίας για την ευημερία των ζώων. Η PETA και η CATRICE συνεργάζονται εδώ και χρόνια και μοιράζονται τις ίδιες αξίες. Άλλωστε η CATRICE έχει πιστοποιηθεί από την PETA εδώ και πολλά χρόνια: www.kosmetik.peta.de.
Η νέα σειρά κυκλοφορεί στα καταστήματα από μέσα Φεβρουαρίου και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.