×

Δημιούργησε τo τέλειo look για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Θέλουμε πάντα να είμαστε όμορφα βαμμένες, πόσο μάλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Σκέφτηκα μιας και αυτή η μέρα πλησιάζει και πολλές θα βγείτε για ρομαντικό δείπνο εκείνη τη μέρα με τον καλό σας (κάποιες γυναίκες όπως εγώ, θα βγουν με τις φίλες τους) να σας προτείνω ένα μακιγιάζ με σύμμαχο την αγαπημένη μας Seventeen.

H νέα παλέτα Festive Palette είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσεις ένα elegant look με μαγευτικές λάμψεις ή ένα ζεστό smokey eye σε μωβ και δαμασκηνί τόνους. Οι δύο αποχρώσεις βάσης είναι τέλειες για κάθε συνδυασμό και η μοναδική ιριδίζουσα απόχρωση της παλέτας απογειώνει το βλέμμα. Mε λίγα λόγια, είναι μία παλέτα ματιών με πολλαπλές χρήσεις και 10 αποχρώσεις (δες εδώ τις αγαπημένες μου) υψηλής απόδοσης χρώματος με σταθερό αποτέλεσμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και δεν περιέχει άρωμα.

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με την Glam Mascara για σούπερ διαχωρισμό και όγκο, για το απόλυτο… glam αποτέλεσμα! Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη, δεν περιέχει άρωμα, και είναι parabens & tea free.

Και τέλος στα χείλη σου δεν μπορείς να βάλεις κάτι άλλο, εκτός από το All Day Lip Color στην απόχρωση 65. Έχει πλούσιο χρώμα με πραγματικά μεγάλη διάρκεια, χωρίς να αφυδατώνει τα χείλη. Δεν αφήνει αποτυπώματα και απλώνεται με ακρίβεια -στεγνώνει γρήγορα. Είναι parabens & gluten Free.

Υ.Γ. Είτε βγεις με τις φίλες σου είτε βγεις με τον καλό σου, να είσαι εκθαμβωτική και να πιστεύεις στη δύναμη της αγάπης όλο το χρόνο.