×

Η δύναμη του έλαιο Jojoba στη νέα σειρά Elvive Extraordinary Jojoba Oil


Όσες και όσοι με διαβάζετε και με ακολουθείτε στα social media του Mairigram, γνωρίζετε από πρώτο χέρι ότι δεν αφήνω τα μαλλιά μου για πολύ καιρό στην ησυχία τους... θέλω όμως να είναι πάντα περιποιημένα και υγιή χωρίς ξηροδερμία (σύμφωνα με τον δερματολόγο είναι ψυχοσωματική) και να μοσχομυρίζουν.

Πρόσφατα δοκίμασα τα δύο προϊόντα της νέας σειράς Elvive Extraordinary Jojoba Oil (άλλη μία καινοτομία της L’Oréal Paris) που προσφέρουν εντατική θρέψη, ενυδάτωση και απαλότητα από τη ρίζα έως τις άκρες.

Το έλαιο Jojoba, αποτελεί ένα συστατικό με εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες, χαρίζει εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά, λειτουργεί κατά του φριζαρίσματος, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδική απαλότητα και λάμψη στην ταλαιπωρημένη τρίχα.

Το σαμπουάν για ξηρά μαλλιά Extraordinary Jojoba Oil χαρίζει εντατική θρέψη, αξεπέραστη απαλότητα, λάμψη και πειθαρχία. Η σύνθεση του είναι κρεμώδης και βελούδινη. Χάρη στο πολύτιμο έλαιο Jojoba, που είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, αναζωογονεί τα μαλλιά, αφήνοντάς τους ένα ακαταμάχητα υπέροχο άρωμα.


Η μάσκα πολλαπλών χρήσεων για ξηρά μαλλιά Extraordinary Jojoba Oil με πλούσιο έλαιο jojoba, προσφέρει εντατική θρέψη, διευκολύνει το ξεμπέρδεμα των μαλλιών και αξεπέραστη απαλότητα και λάμψη. Μπορείς να την απλώσεις στα μαλλιά σου μετά το λούσιμο για 3 λεπτά, να την εφαρμόσεις πριν το λούσιμο σε στεγνά μαλλιά ή σε βρεγμένα μαλλιά σου ως leave in μάσκα χωρίς ξέβγαλμα, για βαθιά θρέψη, τέλεια πειθαρχία και λάμψη.

Συνοψίζοντας να σου πω ότι η νέα σειρά Elvive Extraordinary Jojoba Oil της L’Oréal Paris χάρη στο έλαιο Jojoba, ένα συστατικό με εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες, χαρίζει εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά, λειτουργεί κατά του φριζαρίσματος, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδική απαλότητα και λάμψη στην ταλαιπωρημένη τρίχα.

Θα το βρεις στα καταστήματα καλλυντικών και στα super markets.