×

Τρεις μάσκες μαλλιών για υγιή μαλλιά


Νομίζω ότι μετά το μακιγιάζ τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών καταλαμβάνουν αρκετό χώρο στο μπάνιο μου. Μάλλον γιατί με τόσες συχνές αλλαγές χρώματος, προσπαθώ να τα φροντίζω ώστε να μην μείνω κουρούπα. Άλλωστε οι μάσκες είναι το νούμερο ένα στην περιποίησή τους και ακολουθούν τα έλαια και τα serum μαλλιών.

Σου προτείνω τρεις αγαπημένες μάσκες μαλλιών για να ενυδατώσεις και να περιποιηθείς καλύτερα το χρώμα τους.

Garnier Fructis Μάσκα θρέψης 3 σε 1 με μπανάνα 98% φυσική προέλευση για θρέψη των ξηρών μαλλιών. Η πλούσια υφή της απορροφάται άμεσα από τα μαλλιά. Περισσότερα δες εδώ

3 διαφορετικοί τρόποι χρήσης: σαν conditioner (εφαρμόστε την σε βρεγμένα μαλλιά, για άμεση θρέψη και εύκολο ξεμπέρδεμα), μάσκα με ξέβγαλμα σε βρεγμένα μαλλιά (εφαρμόστε την σε βρεγμένα μαλλιά για 3 λεπτά και ξέβγαλε για έντονη θρέψη και πειθαρχία), & σαν κρέμα χωρίς ξέβγαλμα (εφαρμόστε στα μήκη σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, για έντονη θρέψη).

Lorvenn Silver Pure Masque για την απομάκρυνση των κίτρινων ρεφλέ, με αντιοξειδωτική δράση χάρη στα εκχυλίσματα μύρτιλλου και βιταμίνης Ε που περιέχονται. O προηγμένος συνδυασμός με ολιγοπεπτίδια και αμινοξέα από πρωτεΐνες γάλακτος, προβιταμίνη Β5, έλαιο Μονόι Ταϊτής και γλυκερίνη, βοηθάει στην προστασία, την ενυδάτωση και την αναδόμηση των μαλλιών χαρίζοντας τους λάμψη δύναμη και ελαστικότητα.

Εφαρμόστε τη σε λουσμένα νωπά μαλλιά με φορά από την ρίζα προς τις άκρες και αφήστε την να δράσει 3 λεπτά.

Apivita Μάσκα Προστασίας Χρώματος για βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά με ηλίανθο & μέλι με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης για να διατηρήσουμε λαμπερό το χρώμα των μαλλιών μας. Ενυδατώνει σε βάθος και διατηρεί -παρατείνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, προστατεύει την τρίχα από την οξείδωση και εμποδίζει το ξεθώριασμα, με δραστικό από ηλίανθο και 5 βιταμίνες. Επιπλέον, προστατεύει από το σπάσιμο και την ψαλίδα χάρη στο σύμπλοκο APISHIELD HS και τον έλαιο από τον σπόρο Plukenetia Volubilis.

Απλώστε τη μετά το λούσιμο για 3-5 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για μια ενισχυμένη δράση, απλώστε σε καλά σκουπισμένα μαλλιά, τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα και αφήστε τη μάσκα για 15 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε.