×

Βαθύς καθαρισμός για όλους τους τύπους δέρματος με τη σειρά Essentials της NIVEA


#Μένουμε_σπίτι #δουλεύουμε_στο_σπίτι και αφήνουμε την επιδερμίδα μας χωρίς μακιγιάζ, δεν σημαίνει όμως πως δεν έχει ανάγκη από καθαρισμό. Μάλιστα είναι και μ;iα καλή ευκαιρία λόγω άπλετου χρόνου να δοκιμάσουμε τον διπλό καθαρισμό, μήπως και μας μείνει αυτή η καλή συνήθεια και μετά την καραντίνα.

Η ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού NIVEA Essentials έρχεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες καθαρισμού της επιδερμίδας και να προτείνει τους τρόπους που μπορείς να τα συνδυάσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Βαθύς καθαρισμός με λίγα προϊόντα, για όμορφη και υγιή επιδερμίδα! 

Η σειρά συμπεριλαμβάνει τα Gel Καθαρισμού για κανονικές και μικτές επιδερμίδες, τις Λοσιόν Καθαρισμού για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες, τα Γαλακτώματα Καθαρισμού για κανονικές και ξηρές επιδερμίδες και δύο Ντεμακιγιάζ Ματιών.

Το αναζωογονητικό gel καθαρισμού NIVEA με άνθος λωτού για κανονική επιδερμίδα είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε & Hydra IQ. Καθαρίζει, αναζωογονεί και τονώνει σε βάθος την επιδερμίδα χάρη στην αναζωογονητική σύνθεσή του, χαρίζοντας της υγιή και όμορφη όψη για εντυπωσιακά φρέσκο αποτέλεσμα!

• Για τη μεικτή επιδερμίδα κατάλληλο είναι το Gel με Άλγη Ωκεανού και Hydra IQ. Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους της μεικτής επιδερμίδας για καθαρή επιδερμίδα χωρίς γυαλάδα!

H αναζωογονητική λοσιόν NIVEA με άνθος λωτού για κανονική επιδερμίδα είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και Hydra IQ. Καθαρίζει την επιδερμίδα απαλά και την ενυδατώνει διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, ενώ την προετοιμάζει τέλεια για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας, για εντυπωσιακά φρέσκο αποτέλεσμα!

• Για την ξηρή επιδερμίδα κατάλληλη είναι η καταπραϋντική λοσιόν με αμυγδαλέλαιο για ενυδατικό αποτέλεσμα, ενώ προετοιμάζει άψογα την επιδερμίδα για την εφαρμογή μιας κρέμας ημέρας ή νύχτας. Η επιδερμίδα τονώνεται σε βάθος και καταπραΰνεται!

To αναζωογονητικό γαλάκτωμα Καθαρισμού NIVEA με άνθος λωτού για κανονική επιδερμίδα είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και Hydra IQ. Καθαρίζει ήπια και σε βάθος, ενώ ενυδατώνει για όμορφη και εντυπωσιακά φρέσκια επιδερμίδα! Δεν ξηραίνει την επιδερμίδα.

• Για την ξηρή επιδερμίδα κατάλληλο είναι το απαλό Γαλάκτωμα Καθαρισμού με αμυγδαλέλαιο. καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος, καταπραΰνοντάς την, για υγιή όψη!

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης και δύο Ντεμακιγιάζ Ματιών, ένα απλό εμπλουτισμένο με προβιταμίνη Β5 και ένα πιο δυνατό για αδιάβροχη μάσκαρα εμπλουτισμένο με εκχύλισμα άνθους καλαμποκιού. 

Η ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού NIVEA Essentials είναι διαθέσιμη και στα σούπερ μάρκετ.