×

Foreo Micro-Foam Cleanser & Serum


Τη νέο FOREO LUNA κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και φαίνεται πως έχει ενθουσιάσει όσες το δοκίμασαν. Είναι ένα 100 % αδιάβροχο beauty gudget από σιλικόνη που κάνει τον καθαρισμό παιχνιδάκι. Η συσκευή καθαρίζει τέλεια όλο το πρόσωπο μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Στο σημερινό ποστ θα σου παρουσιάσω τα δύο προϊόντα περιποίησης που συνδυάζονται τέλεια με τη LUNA3.

Το FOREO Micro-Foam Cleanser είναι ένας καθαριστικό προσώπου που καθαρίζει βαθιά τους πόρους για απόλυτα καθαρό δέρμα. Έχει κρεμώδη υφή που γίνεται αφρώδης, αρκετά ήπια για να χρησιμοποιηθεί δύο φορές την ημέρα για την απομάκρυνση του υπερβολικού σμήγματος, διατηρώντας το δέρμα απαλό, ισορροπημένο και με υγιή όψη.

Χάρη στις δονήσεις T-Sonic της LUNA, αυτή η καταπραϋντική κρέμα με τη μεταξένια και πανάλαφρη υφή μετατρέπεται σε μικροφυσαλίδες. Επιπλέον, τα αναζωογονητικά αμινοξέα και η βιταμίνη E που περιέχει είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βοηθούν στη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύουν το δέρμα για τέλεια όψη μετά τον καθαρισμό.

Η δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση διατηρεί το δέρμα καθαρό και ισορροπημένο, με απόλυτα ήπιο τρόπο. Ο αφρός καθαρισμού δεν δοκιμάζεται σε ζώα, είναι φιλικός για το δέρμα, δεν περιέχει θειώδη ή σιλικόνες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα και είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόστε το σε νωπό δέρμα. Προσοχή, χειάζεται ελάχιστη ποσότητα για να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Στη συνέχεια και έχοντας βρέξει τη συσκευή LUNA ή τα δάχτυλά σας, κάνετε μασάζ στο πρόσωπό σας με το καθαριστικό. Ξεπλύνετε τη συσκευή LUNA και το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό.

Το FOREO Serum Serum Serum είναι ένα ενυδατικό serum, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά squalane και υαλουρονικό οξύ που βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του δέρματος και το κάνει να φαίνεται νεανικό, επαναφέροντας την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη λεία υφή του δέρματος. Είναι εξαιρετικά ρευστό τζελ είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και είναι ήπιο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Απορροφάται γρήγορα και μπορεί να φορεθεί ως βάση για το μακιγιάζ, για να φαίνεται το δέρμα αψεγάδιαστο.

Το σύστημα απορρόφησης του squalane με μικροκάψουλες φτάνει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, διασφαλίζοντας ισορροπημένη παραγωγή λιπαρότητας και πιο λείο, πιο λαμπερό δέρμα μέσα σε μία εβδομάδα. Το υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά και διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας, ενώ το υαλουρονικό νάτριο βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Τέλος, στην σύνθεση του δεν έχει φαινοξυαιθανόλη, parabens, αλκοόλες, δινάτριο άλας του αιθυλενοδιαμινοτετραοξεικού οξέος (EDTA), ορυκτέλαια, αλλεργιογόνα και άρωμα.

Τρόπος Χρήσης: Χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό με τη συσκευή FOREO LUNA και το Micro-Foam Cleanser. Πάτησε 1-2 φορές την αντλία και απλώστε τον ορό στα δάχτυλά σας και κάντε μασάζ σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθούν πλήρως οι μικροκάψουλες από το δέρμα σας.