×

Γυμναστική στην εποχή της καραντίνας


Όσο η καραντίνα συνεχίζεται με τα γυμναστήρια να είναι κλειστά, εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό, η μόνη λύση αν θέλεις να γυμναστείς, είναι να παρακολουθήσεις ένα από τα αμέτρητα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και να γυμναστείς μόνη σου στο σπίτι.

Αν το σκέφτεσαι πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τα εξής: Βρες την γυμναστική που σου αρέσει να κάνεις και τον άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει. Εγώ επιλέγω να γυμναστώ (γελάνε και τα τσιμέντα) με την Ιωάννα Σαμαρά, ολυμπιονίκη και προπονήτρια στην ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, γιατί είναι μία θετική εικόνα που τα μάτια μου έχουν ανάγκη αυτή την περίοδο. Το επόμενο που πρέπει να κάνεις, είναι να διαλέξεις μια συγκεκριμένη ώρα μέσα στην ημέρα ώστε να τηρείς ένα πρόγραμμα. Ακολουθώντας αυτά τα δύο, οι πιθανότητες να βαρεθείς είναι ελάχιστες και το όλο εγχείρημα θα στεφθεί με επιτυχία! 


Κλείνοντας να σου πω ότι στα βίντεο της Ιωάννας θα βρεις την γυμναστική ως μια ευχάριστη ασχολία, χωρίς να χρειάζεσαι καθόλου εξοπλισμό παρά μόνο το χαλάκι σου και τα ρούχα γυμναστικής σου. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου! Φρόντισε τον. Αγάπησε τον.