×

Pantene Pro-V Miracles: H λύση για δυνατά και μακριά μαλλιά


Μπορεί τα μαλλιά μου να είναι αρκετά κοντά, είπα αυτή τη χρονιά να προσπαθήσω να τα μακρύνω μιας και είναι πιο υγιή και δυνατά από ποτέ. Ο απόλυτος σύμμαχός μου σε αυτό θα είναι η καινούρια σειρά Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά, καθώς καλύπτει όλες τις ανάγκες των μαλλιών  μου χωρίς να τα βαραίνει!

Λούζω δύο φορές τα μαλλιά μου με το σαμπουάν Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά και στη συνέχεια στραγγίζω τα μαλλιά μου καλά και βάζω μια μικρή ποσότητα conditioner (μαλακτική κρέμα) Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά. Το απλώνω στις άκρες και το αφήνω για 1-2 λεπτά και μετά τα ξεβγάζω. Προσπαθώ να βάζω μόνο στις άκρες και να αποφεύγω να πηγαίνει στις ρίζες των μαλλιών, που αλληλοεπιδρούν με το υπόλοιπο σώμα και επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες. Επιπλέον δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνουμε επιπλέον τις ρίζες, ειδικά αν υπάρχει τάση λιπαρότητας -συνήθως οι άκρες είναι αυτές που ταλαιπωρούνται περισσότερο.


Θέλεις, λοιπόν μαλλιά λαμπερά, απαλά, υγιή και μακριά; 

1. Επίλεξε το σαμπουάν Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά. Συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη & μπαμπού και συμβάλλει στην μείωση της τριχόπτωσης από το σπάσιμο. Καθαρίζει αποτελεσματικά, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

2. Χρησιμοποίησε σε κάθε λούσιμο το conditioner (μαλακτική κρέμα) Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά. Συνδυάζει τη δύναμη της επιστήμης Pro-V με βιοτίνη & μπαμπού και συμβάλλει στην μείωση της τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει να μακρύνεται τα μαλλιά σας. Προσοχή στην ποσότητα! Να έχετε πάντα κατά νου ότι αυτό εξαρτάται από το μήκος των μαλλιών, την ποιότητα και την υφή της τρίχας.

Η νέα σειρά Pantene Pro-V Miracles Δυνατά & Μακριά περιλαμβάνει: Σαμπουάν, Conditioner (μαλακτική κρέμα), Mάσκα, Leave-in Conditioner και το Roots Awakener με καφεΐνη για  ενδυνάμωση και πυκνότητα.