×

Η κορυφαία ρουτίνα περιποίησης έρχεται από την Κορέα


Οι Κορεάτισσες έχουν ίσως τα πιο όμορφα και αψεγάδιαστα δέρματα. Αυτό οφείλεται στην καθημερινή τους ρουτίνα περιποίησης, η οποία περιλαμβάνει όχι ένα, όχι δύο...αλλά δέκα ολόκληρα βήματα. Ξεκινούν με διπλό καθαρισμό (ντεμακιγιάζ και πλύσιμο) και έπειτα εφαρμόζουν toner, essence, κρέμες και φυσικά μάσκες. Μπορεί να φαίνονται πολλά, αλλά τώρα που #μένουμε_σπίτι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας όπως ακριβώς της αξίζει. Ξεκινάμε;
Η περιποίηση ξεκινά με το σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας. Εφαρμόζεις αρκετή ποσότητα από το Back to Pure Daily Foaming Gel Cleanser στα χέρια ή σε νωπό δέρμα και με απαλές κινήσεις δημιουργείς αφρό χωρίς να τρίβεις το πρόσωπό σου.
Σειρά έχει το Miracle Age Repair Toner, το οποίο εφαρμόζεται με τα χέρια ή με βαμβάκι, μετά τον καθαρισμό προσώπου. Δίνει ζωντάνια στο δέρμα και απαλύνει την επιδερμίδα που έχει χάσει την ισορροπία της από το πέρασμα του χρόνου.

Ακολουθεί η Miracle Age Repair Cotton Mask υφασμάτινη μάσκα θρέψης προσώπου εμποτισμένη με πλούσιο essence που προσφέρει εντατική τροφή στην επιδερμίδα. Την εφαρμόζεις για 10-15 λεπτά. Κατά την αφαίρεσή της, ταμποναρε ελαφρά το πρόσωπό σου για να εισχωρήσει το προϊόν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Μετά τη μάσκα, σειρά έχει το serum. Το Miracle Age Repair Serum είναι ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα της σειράς. Οι μικροκάψουλες ελαίου που περιέχει εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα και θρέφουν την επιδερμίδα προσδίδοντας λάμψη και αντιγήρανση. Εφαρμόζετε στην επιδερμίδα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω με ταμποναριστές κινήσεις για να εισχωρήσει το προϊόν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Και ήρθε ή ώρα για το γαλάκτωμα θρέψης Miracle Age Repair Emulsion, το οποίο προσφέρει την ελαστικότητα που χρειάζεται η επιδερμίδα σου χωρίς να είναι κολλώδες, ώστε το δέρμα σου να παραμένει απαλό και γεμάτο ζωντάνια.
Συνέχεια έχει η κρέμα ματιών Miracle Age Repair Eye Cream, η οποία χάρη στην πλούσια υφή της συσφίγγει, τονώνει και θρέφει τις πρώτες γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια. Δρα κατά των μαύρων κύκλων και προσφέρει προστασία από την επανεμφάνισή τους.

Και ολοκληρώνεις την περιποίησή σου με την αντιγηραντική κρέμα Miracle Age Repair Cream που προσφέρει πλούσια επανόρθωση, λευκαίνει, επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα.

Αυτά είναι τα βήματα περιποίησης που ακολουθούν οι κορεάτισσες και χρειάζεσαι κάτι λιγότερο από 10 λεπτά κάθε μέρα για να ακολουθήσεις την κορυφαία ρουτίνα περιποίησης. Όσο για τα προϊόντα τα Thank You Farmer, θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Άρθρο μου για το Punked.gr - Πρώτη ανάρτηση 15/3/2020