×

Κρέμα ημέρας με SPF30 για να μην έχεις καμία δικαιολογία ότι ξέχασες να βάλεις αντηλιακό


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν χρειάζεται να χρησιμοποιείς αντηλιακό ακόμα και όταν δουλεύεις από το σπίτι; Η απάντηση είναι... Ναι! Τα τζάμια των παραθύρων φιλτράρουν τις ακτίνες UVB αλλά οι ακτίνες UVA διεισδύσουν κανονικά, επηρεάζοντας την υγεία της επιδερμίδας.

Έχει πάει όμως το μυαλό σου ότι χρειάζεσαι προστασία και από το μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των ηλεκτρινικών συσκευών (τηλεόραση, κινητό, υπολογιστής, tablet); Η απάντηση είναι... και πάλι ναι. Η υπερέκθεση στο μπλε φως επηρεάζει το DNA των κυττάρων του δέρματος (φωτορύπανση από το μπλε φως), γι' αυτό και είναι πολύ σημαντική η καθημερινή εφαρμογή ενός αντηλιακού προϊόντος αλλά και μιας κρέμας ή ενός booster με αντιοξειδωτικά που δρουν ενάντι στο μπλε φωτός.

Η Wine Elixir Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας για Σύσφιξη & Lifting SPF30 είναι μία ελαφριά κρέμα ημέρας βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής και χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης, ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Προστατεύει από την ηλιακή UVB και UVA (PA+++) ακτινοβολία με φυσικά και οργανικά φίλτρα, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και μειώνει τις πανάδες και τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης. Ενυδατώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις. Επιπλέον, το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από τρεις ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) με ισχυρή αντιγηραντική δράση. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για όλους τους τύπου δέρματος.


Κλείνοντας θέλω να σας πω ότι στα υπέρ -για μένα- αυτής της κρέμας, δεν είναι μόνο ο δείκτης προστασίας αλλά η συσκευασία. Το σωληνάριο είναι πιο "υγιεινό" και το προϊόν δεν έρχεται σε επαφή με τον αέρα και τα χεριά μας.