×

Περιποίηση μαλλιών & styling την περίοδο της καραντίνας


Με τη σειρά Stylista της L'Oreal, όλη την καραντίνα την περάσαμε μαζί. Δεν είναι μία καινούρια σειρά, αλλά έγινε η αγαπημένη μου. Και μπορεί το πιστολάκι να το χρησιμοποίησα ελάχιστα, όμως προϊόντα περιποίησης μαλλιών χρησιμοποίησα κανονικά. 

Από τα τρία αυτό που χρησιμοποίησα περισσότερο είναι η The Blowdry Cream (κρέμα Θερμοπροστασίας). Την αγόρασα γιατί αυτή που χρησιμοποιούσα μου τελείωσε και κάποιες άλλες που έχω, στην παρούσα φάση, ήταν κάπως βαριές για τα μαλλιά μου. Δεν προκαλεί λιπαρότητα, είναι πολύ απαλή χάρη στη μεταξένια υφή της και δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά. Βοηθάει πολύ στο ίσιωμα αλλά δεν κάνει για τα τέλεια ίσια μαλλιά (το Sleek Serum είναι εξαιρετικό γι' αυτή τη δουλειά) αλλά δεν με πειράζει, ήθελα να αφήσω τα μαλλιά μου σε μια πιο φυσική εκδοχή. Έχει πολύ ωραίο άρωμα, το οποίο μένει στα μαλλιά αρκετές ώρες αφού στεγνώσουν. Θέλει λίγη ποσότητα σε νωπά μαλλιά από τα μήκη προς τις άκρες.

Το The Sleek Serum είναι ένα ανάλαφρο serum που βοηθάει στο ίσιωμα των μαλλιών, εξαιρετικά μπορώ να πω. Είναι λεπτόρευστο, μη λιπαρό και ανάλαφρο, έχει πολύ ωραίο άρωμα και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δύο τρόπους. 1. Σε νωπά μαλλιά πριν τα ισιώσετε (προστατεύει από τη θερμότητα για έως και 230 βαθμούς). Αυτό που θα δείτε είναι πραγματικά πολύ απαλά ίσια μαλλιά με διάρκεια! 2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνά μαλλιά για να αποφύγετε το φριζάρισμα. Και στους δύο τρόπους το μυστικό είναι στην ποσότητα. Οπότε, προσοχή μην το παρακάνετε! 

Το The Pixie Cream-Wax είναι ένα κερί μαλλιών που δίνει ωραίο σχήμα στα κοντά μαλλιά με απλές κινήσεις και ωραία μοναδική υφή. Δεν κολλάει, δεν γυαλίζει και δεν αφήνει λευκά κομματάκια. Θέλει λίγη ποσότητα σε στεγνά μαλλιά και πολύ φαντασία για να δώσετε το σχήμα που εσείς θέλετε. Επίσης, μπορεί να το χρησιμοποιήσει και ο καλός σας αφού είναι το ίδιο καλός και σε κοντά ή μέτραι αντρικά μαλλιά.

θα τα βρείτε σίγουρα στο Σκλαβενίτη και στα καταστήματα καλλυντικών.