×

Η νέα συλλογή ρολογιών της SWAROVSKI για την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020

Η Swarovski αποκαλύπτει τη σειρά ρολογιών Swiss Μade με απαστράπτοντα σχέδια, ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάθε ρολόι περιλαμβάνει τη χαρακτηριστική λάμψη της επωνυμίας και αντλεί έμπνευση από το θέμα της σεζόν, που υμνεί τη δύναμη της ενέργειας να μεταμορφώνει. Η νέα Συλλογή αναδεικνύει απόλυτα την εξαιρετική δεξιοτεχνία της Swarovski σε ό,τι αφορά το κρύσταλλο, από τις φινετσάτες διακοσμήσεις μέχρι τα εντυπωσιακά κομμάτια που κλέβουν την παράσταση
Η Swarovski αποκαλύπτει τη Συλλογή Ρολογιών για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, η οποία περιλαμβάνει μοντέρνα ρολόγια Swiss Μade που σχεδιάστηκαν για να απογειώσουν το στυλ σας, προσθέτοντας νέα λαμπερή ενέργεια στους καλοκαιρινούς μήνες που πλησιάζουν.
Μετά τον εορτασμό της 20ής επετείου της Συλλογής Ρολογιών το 2019, αυτή τη σεζόν η Swarovski παρουσιάζει για πρώτη φορά νέες σειρές και ανανεώνει ορισμένα από τα δημοφιλή ρολόγια της. Πιστή στη δέσμευσή της ως προς τη δεξιοτεχνία, η επωνυμία παρουσιάζει μια Συλλογή εξαίσιων ρολογιών που απογειώνει σε νέα επίπεδα τη δημιουργικότητα και το σχέδιο σε ό,τι αφορά το κρύσταλλο. Υπάρχουν ρολόγια για τις γυναίκες που αναζητούν επίσης ένα κομψό αξεσουάρ, αλλά και ρολόγια που προσθέτουν χρωματιστές πινελιές στη σεζόν και κάποια που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Το κρύσταλλο Swarovski πρωταγωνιστεί σε όλη τη Συλλογή, καθώς χρησιμοποιείται στη λεπτεπίλεπτη διακόσμηση στα καντράν, αλλά και στις κάσες που περιέχουν εκατοντάδες λαμπερά κρύσταλλα Swarovski.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

CRYSTALLINE GLAM – 125Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Το 2020 σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας δεκαετίας και την 125η επέτειο της Swarovski. Με αφορμή αυτό το σημαντικό ορόσημο, η επωνυμία επανασχεδιάζει κάποια από τα αγαπημένα σχέδιά της, προσθέτοντας την εμβληματική μπλε απόχρωση της. Το Crystalline Glam λαμποκοπά, καθώς η κάσα του περιέχει περίπου 800 αστραφτερά μπλε κρύσταλλα Swarovski και σκούρο μπλε δερμάτινο λουράκι.



CRYSTALLINE GLAM
Ένα από τα δημοφιλέστερα ρολόγια της επωνυμίας ανανεώνεται, συμβαδίζοντας με τη ζωντάνια της άνοιξης. Η κάσα του Crystalline Glam περιέχει περίπου 800 λαμπερά κόκκινα κρύσταλλα Swarovski και προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας και φινέτσας στον καρπό σας.






CRYSTALLINE AURA
Προσθέστε ένα λαμπερό αξεσουάρ στις πρωινές εμφανίσεις σας, επιλέγοντας το υπέρτατα κομψό Crystalline Aura. Αυτή τη σεζόν, έξι νέα σχέδια εμπλουτίζουν τη σειρά και διατίθενται σε λευκό, γκρι και μπλε χρώμα, καθώς και σε ασημί και χρυσό τόνο και σε τόνο ροζ χρυσού. Η κομψή κάσα συνδυάζεται με λουράκι από μαλακό δέρμα ή με διαχρονικό μεταλλικό μπρασελέ. Η κάσα περιέχει περίπου 1.300 λαμπερά κρύσταλλα Swarovski, ενώ σε ορισμένα μοντέλα κοσμείται με 100 κρύσταλλα επιπλέον.


DREAM ROCK
Η Swarovski παρουσιάζει ένα νέο, κομψό και γεμάτο θηλυκότητα σχέδιο. Η γοητεία του Dream Rock πηγάζει από το κομψό άκαμπτο βραχιόλι, το οποίο περιέχει αστραφτερά κρύσταλλα Swarovski που χαρίζουν λάμψη σε κάθε σύνολο. Επιλέξτε ένα από τα πέντε μοντέρνα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων δύο μοντέλων σε λευκό, τα οποία διατίθενται με κάσα σε ασημί τόνο ή σε τόνο ροζ χρυσού, καθώς και σε γκρι, μπλε και κόκκινο χρώμα.


COCKTAIL
Η Swarovski προσδίδει μια πιο διακριτική, εκλεπτυσμένη πινελιά στην αστική τάση για αλυσίδες χάρη στα 250 λαμπερά κρύσταλλα Swarovski, που κοσμούν ανεπιτήδευτα την κάσα και το μπρασελέ από αλυσίδα gourmette. Αυτή η νέα σειρά περιλαμβάνει τέσσερις κομψές αποχρώσεις, με τα μοντέλα σε ασημί και χρυσό τόνο και σε τόνο ροζ χρυσού να συνδυάζονται με λευκό ασημί καντράν με εφέ sunray, ενώ το τέταρτο μοντέλο σε ροζ χρυσό τόνο διαθέτει μαύρο καντράν.


COSMOPOLITAN
Το σχέδιο με τις λιτές γραμμές προσδίδει μοντέρνο στυλ στο νέο ρολόι Cosmopolitan, ενώ η αστραφτερή κάσα και το καντράν υπογραμμίζουν διακριτικά τη δεξιοτεχνία της Swarovski όσον αφορά την επεξεργασία του κρυστάλλου. Προσφέρονται έξι χρώματα, συμπεριλαμβανομένων δύο μοντέλων σε ασημί τόνο, όπου το ένα διαθέτει μπλε καντράν, και τριών σχεδίων σε ροζ χρυσό τόνο με καντράν σε ασημί τόνο, ροδακινί και μαύρο. Το σχέδιο σε χρυσό σαμπανί τόνο διαθέτει καντράν σε ασημί τόνο.

CRYSTAL FROST
Απολαύστε τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το Galentine’s Day και τον ερχομό της άνοιξης με το δημοφιλές ρολόι Crystal Frost. Η κάσα σε ροζ χρυσό τόνο περιέχει περίπου 175 λαμπερά κρύσταλλα Swarovski και συνδυάζεται με αντικέ ροζ δερμάτινο λουράκι. Το λευκό ασημί καντράν με εφέ sunray περιλαμβάνει ένα ντελικάτο μπουκέτο που σχηματίζεται από κρύσταλλα Swarovski για πολυτελές στυλ.

 Η Συλλογή Ρολογιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 της Swarovski είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στην τοποθεσία Swarovski.com.
Για να δείτε άλλες ιδέες για λαμπερούς συνδυασμούς, επισκεφτείτε την πλατφόρμα #SparkDelight της Swarovski ή, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Swarovski, ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Swarovski.com.