×

Η νέα πρόταση της The Body Shop για μπρονζέ λάμψη στη στιγμή


Μπορεί το καλοκαίρι να διαφέρει από τα προηγούμενα αλλά πάντα θα θέλουμε μαυρισμένη επιδερμίδα. Με τη νέα σειρά Coconut Bronze της The Body Shop μπορούμε να έχουμε το απόλυτο καλοκαιρινό look όλο τον χρόνο, χωρίς υπερέκθεση στον ήλιο και χωρίς κίνδυνο για δερματικές βλάβες! 

Η νέα σειρά είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο καρύδας, που η The Body Shop προμηθεύεται από την Σαμόα μέσω του προγράμματός της Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, η νέα σειρά είναι 100% vegan! Οι κάτοικοι του νησιού Σαμόα συλλέγουν τις καρύδες, σπάνε τα κελύφη τους και στη συνέχεια προχωρούν στη συμπίεση της σάρκας με εργαλεία χειρός και χωρίς χρήση χημικών ουσιών. Η ‘Women in Business Development Inc’ (WIBDI) βοηθά τις γυναίκες της τοπικής κοινωνίας να στηρίξουν τις οικογένειές τους με βιώσιμο τρόπο. Επομένως, το έλαιο καρύδας είναι διπλά ωφέλιμο: για τις γυναίκες που το παράγουν και για εμάς που το χρησιμοποιούμε.


Η νέα πρόταση της The Body Shop θα χαρίσει στην επιδερμίδα την πολυπόθητη μπρονζέ λάμψη στη στιγμή! Χάρη στα μικροσωματίδια λάμψης, η νέα συμπαγής πούδρα Glistening Glow Bronzing Powder προσφέρει στην επιδερμίδα μια υπέροχη καλοκαιρινή λάμψη όλο τον χρόνο. Απλώστε μια μικρή ποσότητα ψηλά στα ζυγωματικά και κατά μήκος της μύτης (αποφεύγοντας τη ζώνη Τ του προσώπου) αλλά και στο ντεκολτέ και ειδικά στα κόκαλα της κλείδας, για ένα πραγματικά λαμπερό summer look!

Κοστίζει 14,50€ και θα τη βρείτε στο eshop και στα καταστήματα της The Body Shop.