×

Τρία αρώματα για εμάς που έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα


Αν με ακολουθείς στο instagram (mairigram) θα έχεις καταλάβει τη σημασία που έχουν για μένα οι ωραίες μυρωδιές. Ίσως γι' αυτό η λίστα με τα αγαπημένα μου αρώματα δεν έχει τελειωμό. Επειδή όμως είμαι επιρρεπής στις αλλεργίες, ως επί το πλείστων τα αρώματα που προτιμώ είναι αυτά που βρίσκω στο ράφι με τα δερμοκαλλυντικά. Ναι καλά διάβασες. Τόσο στα φαρμακεία όσο και στα Hondos Center, τα ράφια των εταιρειών με δερμοκαλλυντικά διαθέτουν και αρώματα που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από εκείνα των μεγάλων οίκων ομορφιάς.

(1) To Caudalie The Des Vignes Eau Fraiche είναι ένα ιδιαίτερα φρέσκο και γλυκό άρωμα που αναζωογονεί. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι ο Jacques Cavallier. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής και τσάι. Οι μεσαίες νότες είναι τζίντζερ, σταφύλια και νερόλι. Και οι νότες βάσης είναι μόσχος, νότες ξύλου και μέλι. Θα το βρεις στα φαρμακεία.

(2) Το Nuxe Prodigieux le Parfum γεννήθηκε από το αγαπημένο λάδι Huile Prodigieuse και είναι ορισμός του αισθησιακού καλοκαιρινού αρώματος. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Serge Majoullier. Οι νότες κορυφής είναι άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο, μανταριν ορανζ και πορτοκάλι. Οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, μανόλια και γαρδένια. Και οι νότες της βάσης είναι βανίλια, γάλα καρύδας και βότσαλα. Με άλλα λόγια μυρίζει καλοκαίρι! Θα το βρεις στα φαρμακεία και στα Hondos Center.

(Δύο τρία φσιτ φσιτ πριν βγεις ραντεβού… και σου υπόσχομαι ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον καλό σου!) 

(3) To Apivita Bee My Honey είναι ένα φρέσκο και αναζωογονητικό eau de toilette για γυναίκες και άνδρες με εσπεριδοειδή, λουλούδια & μέλι, εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες ακτές της Ελλάδας. Είναι νότες κορυφής είναι μανταρίνι, λεμόνι και λενδρολίβανο. Η μεσαίες νότες είναι από άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί και μέλι λεβάντας. Και οι νότες βάσης είναι από tonka, πατσουλί και musks. Θα το βρεις στα φαρμακεία και στα Hondos Center.