×

Μέσα από τη Συλλογή και την Εκστρατεία για τη Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski θέλει να περιγράψει τον απαράμιλλο, μαγικό δεσμό μητέρας και παιδιού!

Για τη φετινή Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στη γυναίκα που φωτίζει τη ζωή μας και στην πανίσχυρη ενέργεια που πυροδοτεί η μητρική αγάπη και τα συναισθήματα. 
Η Συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας αντλεί έμπνευση από τα μοτίβα της φύσης και των λουλουδιών, προσφέροντας κομψές εναλλακτικές λύσεις με νόημα, αντί των συνηθισμένων δώρων, για τη Γιορτή της Μητέρας. Μέσα από τη Συλλογή και την Εκστρατεία για τη Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski θέλει να περιγράψει τον απαράμιλλο, μαγικό δεσμό μητέρας και παιδιού.
Υπάρχει κάτι μαγικό σχετικά με τη μητρότητα. Η ενέργεια που πυροδοτείται από τη μητρική αγάπη είναι ενστικτώδης και απαράμιλλη – έχει τη δύναμη να εμπνεύσει έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Για τη φετινή Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στις απίστευτες γυναίκες που φωτίζουν τη ζωή μας με τη Συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας, η οποία είναι γεμάτη λάμψη και μαγεία και σχεδιάστηκε για να κάνει τις μητέρες ανά τον κόσμο να νιώσουν ξεχωριστές, όχι μόνο για αυτή την περίσταση, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Για τη Γιορτή της Μητέρας, η Swarovski προσθέτει τη χαρακτηριστική λάμψη της σε πολυαγαπημένα μοτίβα από τη χλωρίδα και την πανίδα, δίνοντας έμφαση στο λουλούδι, στο τριφύλλι και στην καρδιά, τα οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την αγάπη και τη Μητέρα Φύση. Η μαργαρίτα είναι η πρωταγωνίστρια της Συλλογής, η οποία αντλεί έμπνευση από την ομορφιά και την ενέργεια της φύσης και δημιουργήθηκε περιλαμβάνοντας μοντέρνα, παιχνιδιάρικα στοιχεία όπως τα κινούμενα πέταλα. Το θέμα της φύσης αναδεικνύεται περαιτέρω με τα σχέδια της λιβελούλας και της μέλισσας, που προσθέτουν μια γοητευτική πινελιά στη Συλλογή. Τα λαμπερά διακοσμητικά στοιχεία Swarovski ζωντανεύουν αυτά τα σύμβολα, ενώ η κομψή παλέτα με τις διακριτικές χρωματιστές πινελιές διασφαλίζει ότι η Συλλογή είναι trendy και απογειώνει ακόμα και τα πιο απλά σύνολα.
ETERNAL FLOWER

Ανακαλύψτε την ομορφιά της μαργαρίτας που θα κάνει την καρδιά της μητέρας να ξεχειλίζει από χαρά όλο τον χρόνο. Η Swarovski δίνει νέα όψη σε αυτό το μοτίβο με trendy τρόπο, καθώς τα εκλεπτυσμένα, λαμπερά σχέδια είναι ιδανικά για να φοριούνται μαζί. Η μαργαρίτα έχει στενή σχέση με τη μητρότητα, καθώς συμβολίζει τη γέννα, τη μητρική αγάπη και τα νέα ξεκινήματα – είναι το ιδανικό δώρο για να συγχαρούμε μια νέα μητέρα. Παίζοντας με την κίνηση, το κολιέ Eternal Flower ενσωματώνει την τεχνική με τις κινούμενες πέτρες που επιτρέπει σε διαφορετικά τμήματα του μενταγιόν να μετακινούνται και να λάμπουν, ενώ τα πέταλα του δαχτυλιδιού Eternal Flower ταλαντεύονται χάρη σε έναν μοναδικό μηχανισμό κίνησης.
Συμβουλή styling: Συνδυάστε το κολιέ σε σχέδιο μαργαρίτας με ντελικάτα τρυπητά σκουλαρίκια από τη Συλλογή, για λαμπερό, γεμάτο ζωντάνια στυλ.

SWAROVSKI REMIX COLLECTION

Η ευέλικτη Swarovski Remix Collection προσφέρει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προσφέρετε ένα προσωπικό δώρο. Δημιουργήστε μοναδικό στυλ προσθέτοντας γούρια στα σχέδια της Συλλογής με τη λιβελούλα και τη μαργαρίτα. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα κουμπώματος, κάθε κομμάτι μπορεί να μετατρέπεται εύκολα σε κάτι διαφορετικό.
Συμβουλή styling: Φορέστε μαζί Swarovski Remix strands και διαφορετικά γούρια, για στυλ που ξεχωρίζει.



SWAROVSKI SPARKLING DANCE CLOVER
Η Swarovski εισάγει το νέο σχέδιο του τυχερού τετράφυλλου τριφυλλιού στην πολυπόθητη Σειρά Sparkling Dance. Τα εξαίσια φιλοτεχνημένα κολιέ και τα σκουλαρίκια αναδεικνύουν τα εκθαμβωτικά κρύσταλλα Swarovski σε αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα άνθη της κερασιάς, ενώ μοιάζουν να χορεύουν. Αυτή η υπέροχη σειρά περιλαμβάνει ιδανικά δώρα για τον εορτασμό της περίστασης.
Συμβουλή styling: Συνοδεύστε το κολιέ Sparkling Dance Clover με κλασικά κομμάτια από τη συλλογή!


LATISHA

Η Συλλογή Latisha, που κυκλοφόρησε για το 2018, εξακολουθεί να είναι «must» για καθημερινές εμφανίσεις, χάρη στο διαχρονικό μονόχρωμο σχέδιό της. Για τη Γιορτή της Μητέρας, παρουσιάζονται 4 νέα λαμπερά σχέδια, διακοσμημένα με κρύσταλλα Swarovski τα οποία τοποθετήθηκαν με την αποκλειστική τεχνική Pointiage® της εταιρείας.
Συμβουλή styling: Το μοντέρνο και κλασικό σχέδιο του κολιέ είναι ιδανικό για συνδυασμό με τα κρεμαστά σκουλαρίκια.



BOTANICAL JEWELS
H σειρά Botanical Jewels είναι μια νέα δημιουργία της Atelier Swarovski, η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό, ακτιβίστρια και ανθρωπίστρια, Penélope Cruz. Κάθε σχέδιο λάμπει όπως τα ανθισμένα λουλούδια, αναδεικνύοντας την ομορφιά της χλωρίδας που απειλείται από εξαφάνιση. Αυτή η Συλλογή, που δημιουργήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, υποστηρίζει την προστασία της βιοποικιλότητας σε όλο τον κόσμο μέσω της οργάνωσης The Nature Conservancy και τιμά τη δέσμευση της Penélope Cruz ως προς την προστασία του πλανήτη μας.
Συμβουλή styling: Συνδυάστε ντελικάτα κομμάτια από τη Συλλογή για να συνθέσετε μια κομψή εμφάνιση που όχι μόνο θα σας χαρίσει λάμψη, αλλά θα βοηθήσει και τη χλωρίδα ανά τον κόσμο να συνεχίσει να λάμπει.
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Η Εκστρατεία για τη Γιορτή της Μητέρας αποτίνει φόρο τιμής στον ιδιαίτερο, αιώνιο δεσμό μητέρας και παιδιού και αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού που εστιάζει όλη την αγάπη και την προσοχή του στο να κάνει απόλυτα μαγική τη Γιορτή της Μητέρας. Αυτή η εκστρατεία είναι το επόμενο κεφάλαιο της διαδρομής της Swarovski για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, όπου η επωνυμία αφηγείται ιστορίες αγάπης και ενέργειας σχετικά με την επίδραση της λάμψης που σκορπά στον κόσμο.
Η Συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας 2020 της Swarovski θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στην τοποθεσία Swarovski.com από τον Απρίλιο του 2020.