×

Οι beauty mask που έκαναν θραύση την περίοδο της καραντίνας


Σίγουρα στην περίοδο της καραντίνας, θα είχατε παρατηρήσει πως οι υφασμάτινες μάσκες προσώπου ήταν από τους πρωταγωνιστές της περιποίησης στον instagram. Και ο λόγος είναι απλός... Τις βρίσκουμε εύκολα, προσφέρουν super ενυδάτωση και την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα μας. Σε αυτό το ποστ, θα βρεις τις top3 και πολύ αγαπημένες μου.

Στο σούπερ μάρκετ. 

Η υφασμάτινη μάσκα Garnier Skin Active Moisture Bomb Mask είναι μια πραγματική βόμβα ενυδάτωσης, εμποτισμένη με εκχυκλίματα ροδιού, υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό serum. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται εντατικά, οι ρυτίδες μειώνονται και η λάμψη ενισχύεται. Κατάλληλη και για ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Σημείωση: μία μάσκα = Ισοδυναμεί με μία εβδομάδα ενυδατικό serum. 

Η υφασμάτινη μάσκα NIVEA Urban Skin Detox 10 Λεπτών είναι η πρώτη βιοδιαπώμενη μάσκα από την NIVEA για αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Η μάσκα είναι εμποτισμένη με πράσινο τσάι & κάρβουνο για υγιής, καθαρή και αναζωογονημένη επιδερμίδα. Εφαρμόστε την δύο φορές την εβδομάδα.

Στο φαρμακείο. 

Η Apivita Express Beauty Mastic Tissue Face Mask Firming & Lifting Effect είναι μία ημιδιάφανη υφασμάτινη 100% βιοαποικοδομίσιμη μάσκα προσώπου, εμποτισμένη με έναν σούπερ-ενισχυμένο ορό με μαστίχα, η οποία αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Καταπραΰνει, απαλύνει και χαρίζει αίσθηση lifting και πιο γεμάτη. Εφαρμόστε την για 10 λεπτά. Όταν την αφαιρέσετε, κάντε απαλό μασάζ με την περίσσεια του προϊόντος. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές την εβδομάδα. 

Και μη ξεχνάτε! Όσο πιο συνεπείς είστε με την επιδερμίδα σας τόσο πιο άμεσα θα είναι τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.