×

Maybelline FIT Me! Concealer


Μπορείς να το πεις και έρωτα! Το Maybelline FITme! Concealer το χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια ανελλιπώς. Υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ μου και είναι μία από τις αγαπημένες μου επιλογές όταν πρόκειται να κάνω ολοκληρωμένο μακιγιάζ. 

Είναι ένα πολύ ελαφρύ κρεμώδες concealer που καλύπτει δίνοντας ένα υπέροχο φυσικό αποτέλεσμα. Έχει μέτρια κάλυψη, πολύ ωραία σύσταση και ελαφριά υφή που δεν αφήνει λιπαρότητα. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα (κυριολεκτικά) και η διάρκειά του είναι αρκετά καλή χωρίς να μαζεύει στις γραμμούλες. Επιπλέον αυτή η σειρά δεν περιέχει σιλικόνες και fillers, με αποτέλεσμα να δίνει ένα πραγματικά πιο φυσικό αποτέλεσμα και να γίνεται ένα με την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί εφέ μάσκας.


Δεν έχει άρωμα, δεν δημιουργεί μαύρα στίγματα και είναι δερματολογικά/οφθαλμολογικά ελεγμένο. Κοστίζει κάτω από 10€ και θα το βρεις σε eshop και καταστήματα καλλυντικών που έχουν προϊόντα της Maybelline. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Plus: λέγεται ότι είναι dupe του NARS Radiant Concealer, αλλά επειδή δεν ρο έχω χρησιμοποιήσει δεν μπορώ να το πω με σιγουριά.