×

Physicians Formula Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation


Πριν μερικές εβδομάδες, αποφασίσαμε με την αγαπημένη μου φίλη και blogger Cleopatra_Black aka Κλεοπάτρα να κάνουμε ένα foundation battle με το Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation της Physicians Formula. Αφού λοιπόν το φορέσαμε, ήρθε η ώρα να δούμε ποια είναι η γνώμη μας. Σε αυτό εδώ το σημείο να επισημάνω ότι εγώ έχω μεικτή/ξηρή επιδερμίδα, ενώ η Κλεοπάτρα λιπαρή. Ξεκινάμε;

Το Physicians Formula Youthful Wear Cosmeceutical Youth-Boosting Spotless Foundation με SPF 15 θεωρώ ότι είναι ένα foundation για κανονική μικτή επιδερμίδα με ξηρά σημεία. Η λεπτόρρευστη σύνθεσή του απλώνεται εύκολα και η αίσθηση του μετά είναι σχεδόν αόρατη, έτσι ώστε η επιδερμίδα του προσώπου να φαίνεται λεία και αψεγάδιαστη. 

Έχει  δείκτη προστασίας SPF15, ημιματ φινίρισμα και κάνει αξιοπρεπή δουλειά με τους πόρους -δεν τους εξαφανίζει, τους θολώνει με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα ορατοί στο μάτι. Εφαρμόζεται το ίδιο καλά με το δικό του πινέλο αλλά και με άλλο (δεν χρησιμοποιώ σφουγγαράκι και γι' αυτό δεν έχω έχω άποψη) χωρίς να κάνεις γραμμές και μπαλώματα στα ξηρά σημεία. Έχει μέτρια προς καλή κάλυψη (ανάλογα την ποσότητα που θα εφαρμόσεις), δεν βαραίνει την επιδερμίδα και μένει αναλλοίωτο για αρκετές ώρες. Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε πολύ!

Πλεονεκτήματα:

- Τίμιο ημιματ φινίρισμα 
- Ιδανικό για κανονικές προς μεικτές επιδερμίδες με ξηρά σημεία
- Μεσαία προς καλή κάλυψη
- Θολώνει ικανοποιητικά τους πόρους 

Μειονεκτήματα:

- Για μένα ο δοσομετρητής υστερεί της αντλίας.


Θα το βρείτε σε επιλεγμένα Hondos Center και στο beautyaz.gr