×

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της SWAROVSKI, γεμίζει τις εμφανίσεις μας με τροπικά vibes!


Φέτος το καλοκαίρι, η Swarovski σάς παροτρύνει να ανακαλύψετε τον τροπικό σας έρωτα, μέσα από μια συλλογή εμπνευσμένη από την ανεξάντλητη ενέργεια και το γεμάτο ζωντάνια πνεύμα της σεζόν.
Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να ικανοποιήσετε τις αισθήσεις σας, με τα εξωτικά σχέδια της Συλλογής να δίνουν νέα ένταση στην πολυτέλεια μέσα από ένα παιχνίδι με τα χρώματα, τη λάμψη και τις υφές. Με όχημα την Καλοκαιρινή Συλλογή και την Εκστρατεία, η Swarovski πυροδοτεί την περιέργεια, την έλξη και την επιθυμία, ενώ σας καλεί να ανακαλύψετε έναν τροπικό παράδεισο.
Φέτος το καλοκαίρι, η Swarovski ανεβάζει τη θερμοκρασία. Εμπνευσμένη από την ανεξάντλητη ενέργεια και το γεμάτο ζωντάνια πνεύμα της σεζόν, η Καλοκαιρινή Συλλογή και Εκστρατεία αποκαλύπτουν μια ιστορία όπου η ενέργεια μετατρέπεται σε πηγή έλξης, η οποία πυροδοτείται από την ισχύ του κρυστάλλου. Προς το τέλος του ταξιδιού της μέσα από τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020, η Swarovski παροτρύνει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν την εκκεντρικότητα και τη λάμψη του εξωτικού καλοκαιριού των τροπικών, που σφύζει από περιπέτεια και χρώματα με στόχο την ικανοποίηση των αισθήσεών σας.
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ
Το τολμηρό πνεύμα του καλοκαιριού αντικατοπτρίζεται στη Συλλογή, που περιλαμβάνει ευκολοφόρετα σχέδια και τολμηρές κατασκευές. Τα εμπνευσμένα από τις τροπικές χώρες κοσμήματα, σε έντονες αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, δημιουργούν εικόνες από πυκνά τροπικά δάση, εκθαμβωτική λιακάδα, γαλάζιες θάλασσες και φοινικόδεντρα να λικνίζονται στην καλοκαιρινή αύρα. Τα trendy σχέδια συνδυάζονται σε μια έκρηξη χλωρίδας, πανίδας και τροπικών πτηνών – όλα απογειώνουν τη λάμψη καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο ζενίθ του. Οι φωτεινές πράσινες και ροζ αποχρώσεις δημιουργούν υπέροχη αντίθεση με τους έντονους χρυσούς και ψυχρούς ασημί τόνους, που περιλαμβάνονται στα ευμεγέθη σχέδια, τα πολύ μακριά σκουλαρίκια και τα πολύχρωμα κολιέ. Ο εξωτικός παπαγάλος είναι ο πρωταγωνιστής της Συλλογής, καθώς αποτελεί λαμπερό σύμβολο της εποχής, και είναι έτοιμος να κλέψει την παράσταση.
TROPICAL
Τα τολμηρά, μοντέρνα σχέδια σε σύγχρονο τροπικό στυλ αποπνέουν την ενέργεια και τα χρώματα του καλοκαιριού. Πολυάριθμα εξωτικά σχέδια, όπως τα φύλλα, τα λουλούδια και τα εξωτικά πουλιά, αναπαριστώνται με μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει από διακριτικές έως έντονες αποχρώσεις που αντανακλούν το φως.
Συμβουλή styling: Για μια λαμπερή βραδινή έξοδο, συνδυάστε τα πολύ μακριά σκουλαρίκια με ένα δαχτυλίδι κοκτέιλ και ένα βραχιόλι από τη Συλλογή.
STUNNING
Η επιρροή της φύσης εξακολουθεί να αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τη σεζόν. Τα κομμάτια της συλλογής Stunning έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να θυμίζουν φύλλα μονστέρας, γκίνγκο και ελιάς – φυτά γεμάτα συμβολισμούς που ζουν στα θερμά κλίματα. Διακοσμημένα με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski που αστραποβολούν με κάθε κίνηση, αυτά τα εκλεπτυσμένα σχέδια θα γίνουν το απόλυτο αξεσουάρ που θα σας συνοδεύει στις καθημερινές σας εμφανίσεις.
Συμβουλή styling: Φορέστε μαζί πολλά λεπτεπίλεπτα κολιέ για πρωινές εμφανίσεις ή συνδυάστε τα με πολύ μακριά σκουλαρίκια, για να απογειώσετε το βραδινό πολυτελές στυλ σας.
SWAROVSKI REMIX COLLECTION
Εκφράστε τη μοναδικότητα, το στυλ και το πάθος σας για το καλοκαίρι με τις πιο πρόσφατες προσθήκες που αντλούν έμπνευση από τους τροπικούς, στην ευέλικτη Swarovski Remix Collection. Τα κομμάτια αυτής της πρωτοποριακής σειράς διαθέτουν μαγνητικό κούμπωμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα φοράτε μαζί με άλλα βραχιόλια Swarovski Remix για εξατομικευμένες εμφανίσεις.
Συμβουλή styling: Συνδυάστε τα τροπικά σχέδια με άλλα Swarovski Remix strands, φορώντας τα όλα μαζί για trendy, πληθωρικό στυλ.
SHIMMERING
Η τάση για σχέδια εμπνευσμένα από τις τροπικές χώρες αποκτά νέα μορφή, μέσα από τα αστραφτερά κομμάτια της Συλλογής Shimmering. Τα ογκώδη και εξεζητημένα κοσμήματα αναδεικνύονται με τις φωτεινές αποχρώσεις, που δημιουργούν αντίθεση με τους σκούρους τόνους και αναπαριστούν ρεαλιστικά τον εξωτικό παπαγάλο.
Συμβουλή styling: Αφήστε τα πετράδια να μιλήσουν! Συνδυάστε το Κολιέ Shimmering με εντυπωσιακά δαχτυλίδια για τολμηρό στυλ που εκφράζει το πνεύμα του καλοκαιριού.
SPECTRUM SHINE
Εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο, τα λαμπερά σχέδια του σετ Spectrum Shine αναδεικνύουν όλο το χρωματικό φάσμα. Σύμβολο ευτυχίας και αισιοδοξίας, το φυσικό φαινόμενο αντιπροσωπεύει επίσης τον σεβασμό, την ισότητα και τη διαφορετικότητα, προσδίδοντας νόημα σε αυτή την ιδιαίτερη Συλλογή.
Συμβουλή styling: Φορέστε μαζί όλα τα Δαχτυλίδια του σετ Spectrum για απόλυτα εντυπωσιακό στυλ ή μόνα τους, ώστε το κομμάτι που επιλέξατε να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
ΣΥΛΛΟΓΗ SPECTACULAR
Η Συλλογή Spectacular αποπνέει αστική γοητεία, καθώς συνιστά μια εντυπωσιακή εκδοχή της τάσης για αλυσίδες. Τα παιχνιδιάρικα σχέδια περιλαμβάνουν μια ποικιλία από τολμηρά χρώματα για το καλοκαίρι και διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, σχήματα και κατασκευές. Η «κορωνίδα» της Συλλογής είναι η υπερμεγέθης καρφίτσα, με τις αστραφτερές σφαίρες διακοσμημένες με λαμπερά κρύσταλλα Pointiage® που προσθέτουν χρωματιστές πινελιές στο απαστράπτον κομμάτι.
Συμβουλή styling: Κάθε κομμάτι είναι αρκετά εντυπωσιακό για να φορεθεί μόνο του, συνθέτοντας υπερπολυτελές, ξεχωριστό στυλ.
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ
Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία υμνεί τη λάμψη της εποχής μέσα από μια ιστορία που περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο το κρύσταλλο Swarovski πυροδοτεί το πάθος και την περιέργεια. Θα δούμε τον χαριτωμένο παπαγάλο σε τροπικό σκηνικό να αναζητά τον τροπικό του έρωτα, γοητευμένος από τη λάμψη του κρυστάλλου Swarovski. Αυτή η εκστρατεία είναι το τελευταίο κεφάλαιο στη σειρά Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 της επωνυμίας.
Η Καλοκαιρινή Συλλογή 2020 της Swarovski θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στην τοποθεσία Swarovski.com από τον Μάιο του 2020.