×

Greek Beauty: Apeiranthos Natural Skincare

Η Apeiranthos natural skincare είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών! Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο φυσικά υλικά από τοπικούς παραγωγούς, χωρίς χημικές προσθήκες, συντηρητικά και αρώματα! Το όνομα προέρχεται από το ορεινό χωριό της Νάξου Απείρανθος, από το οποίο η δημιουργός τους brand εμπνεύστηκε το όνομα και μαζί με τους συνεργάτες της δημιούργησαν την εταιρία τους.


Η Apeiranthos natural skincare βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με σεβασμό στο περιβάλλον που καλύπτουν όλες τις καθημερινές μας ανάγκες. 

Τι το ξεχωριστό έχουν τα Apeiranthos; 

Δίνουν κάθε φορά τη δυνατότητα στον κάθε άνθρωπο που τα προτιμά, να νιώσει πως το self care μπορεί να είναι μια ιεροτελεστία. Ειδικά οι γυναίκες που καλούνται να αναλάβουν με επιτυχία τόσους ρόλου, χρειάζονται προϊόντα multi purpose που να περιποιούνται με όρεξη τον εαυτό τους και να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους. 

Για να μην σας κουράζω, σας προτείνω τα πρώτα προϊόντα που πρέπει να δοκιμάσετε από την Apeiranthos Natural Skincare, είναι ένα lip balm, το face toner με ροδόνερο και το coco face scrub.

Δες τα όλα στο www.apeiranthos.com