×

Καλοκαιρινές διακοπές με τα travel size προϊόντα της Lorvenn Hair Professionals

Η Ελληνική μάρκα Lorvenn Hair Professionals παρουσιάζει τα travel size προϊόντα περιποίησης μαλλιών που θα πάρουμε μαζί στις διακοπές. Γιατί αν δεν ξέρει η Lorvenn από Ελληνικά καλοκαίρια ποιος ξέρει;

Η Lorvenn μας συμβουλεύει να ξεκινάμε την μέρα μας με την απαραίτητη προστασία από τον ήλιο και τις υπεριώδεις ακτίνες του με το Argan Oil Sun Protection που θα κρατήσει τα μαλλιά μας ενυδατωμένα όλη μέρα!


Για να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις πολύ απαιτητικές καλοκαιρινές συνθήκες, δεν θα πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα μας το Keratin Vitality shampoo που θα προσφέρει την ανάσα αναζωογόνησης που χρειάζονται τα μαλλιά μας μετά από την θάλασσα και τον ήλιο και φυσικά το Silver Pure shampoo το οποίο θα διατηρήσει το ξανθό χρώμα των μαλλιών μας απομακρύνοντας όλους τους ανεπιθύμητους κίτρινους χρωματισμούς, δίνοντας παράταση στην επόμενη βαφή σου.

Στο τέλος της ημέρας χάρισε στον εαυτό σου λίγο χρόνο και αφέσου στα πολύτιμα συστατικά των Keratin Vitality masks που θα προσφέρουν στα μαλλιά βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και μεταξένια υφή!