×

Greek Beauty: Bee Factor

Όταν ακούς το όνομα BeeFactor το μυαλό αυτομάτως πάει σε ένα εργοστάσιο που παράγει μέλι. Στην προκειμένη περίπτωση δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα, αφού η εταιρεία Bee Factor προέρχεται από μια οικογένεια μελισσοκόμων, τη Βασιλική Μακρή (Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχνικός ΕΜΠ & Πτυχιούχος Κοσμητολογίας Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών) και τον Χρήστο Κωσταρέλο που δραστηριοποιούνται με τη μελισσοκομία από το 2009 και διαθέτουν περίπου 500 μελισσοσμήνη. 


Η ιδέα παρασκευής φυσικών καλλυντικών με βάση τα μελισσοκομικά παράγωγα όπως (κερί μέλισσας, βασιλικός πολτός, πρόπολη, μέλι κ.λ.π. ) δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2016 και από τότε ξεκίνησε ένα σύγχρονο εργαστήριο παρασκευής φυσικών καλλυντικών, όπου ύστερα από εκτενή μελέτη βοτανολογίας δημιούργησαν εξειδικευμένα 100% φυσικά καλλυντικά χωρίς προσθήκη χημικών και συντηρητικών για την θεραπεία δερματικών παθήσεων και όχι μόνο. 

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα της εταιρείας, είναι οι διάφορες κεραλοιφές, που παράγονται από αγνό κερί μέλισσας, το οποίο συνδυάζεται με βιολογικό ελαιόλαδο και είναι φτιαγμένες για προβλήματα ακμής, εγκαύματα, ερεθισμούς, πανάδες, δυσχρωμίες, ακόμα και για μυϊκούς πόνους ή για την γρίπη και το κρυολόγημα.

Ανάμεσα στα προϊόντα που προσφέρουν τα Bee Factor, θα βρείτε και τα παρακάτω που πρέπει να δοκιμάσετε.
Bee Factor Αρωματική Κεραλοιφή Τσιχλόφουσκα ¨Muchi Muchi¨ για πρόσωπο και σώμα: θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Κάθε βαζάκι  είναι χειροποίητο, μοναδικά κλεισμένο με βουλοκέρι και αποτελεί ένα ξεχωριστό έργο τέχνης! Συστατικά :Κερί Μέλισσας, Αμυγδαλέλαιο, Βιολογικό Ελαιόλαδο, Άρωμα Τσιχλόφουσκας, Βούτυρο Καριτέ. 

Bee Factor Scrub Σώματος Caramel Cream Cookies της σειράς BODYLICIOUS: αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, διεγείρει την αιμάτωση του δέρματος και εξασφαλίζει την τέλεια απαλότητα. Kάνετε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά. Συστατικά: Οργανική Ζάχαρη, Βούτυρο Καριτέ, Λάδι Καρύδας, Αμυγδαλέλαιο, Phytocream, Βιταμίνη Ε.

Bee Factor Body Lotion Πούδρα: αφήνει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα χαρίζοντας ένα απαλό και αισθησιακό πουδρένιο άρωμα που διαρκεί όλη μέρα. Το διαπιστώνεις και στα ρούχα σου όταν τα βγάζεις επιστρέφοντας αργά στο σπίτι μετά από μια έντονη μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες www.beefactor.gr