×

Η Wella ξέρει πως να πετύχεις τα τέλεια κυματιστά μαλλιά

Aν έχεις σγουρά η σπαστά μαλλιά, το καλοκαίρι είναι η εποχή που επιβάλλεται να κάνεις ένα break από το καθημερινό τους ίσιωμα. Σας μιλάει μια ξανθιά με σπαστό μαλλί που προσπαθεί χρόνια να πετύχει τα τέλεια -φυσικά- κυματιστά μαλλιά και ισιώνει συνέχεια τα μαλλιά της επειδή δεν τα καταφέρνει. 

Πρόσφατα λοιπόν, σε μια κουβέντα με την κομμώτρια μου, έμαθα ότι για τον τέλειο φυσικό κυματισμό (waves hair) πρέπει να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα και να τηρείς ευλαβικά κάποια βήματα. Παρακάτω θα δείτε αυτά τα βήματα και τα προϊόντα NUTRICURLS της WELLA για πανέμορφα κυματιστά μαλλιά ή τέλειες μπούκλες για εσένα που έχεις σγουρά μαλλιά.


1. Το α και το ω για να έχουμε υπέροχα waves, είναι το σωστό κούρεμα. Ένα ήπιο φιλαριστό κούρεμα θα δώσει όγκο και κίνηση, ακόμα και σε ένα κοντό καρέ σαν το δικό μου.

2. Επιλέξτε ένα ελαφρύ σαμπουάν όπως το NUTRICURLS Waves Shampoo για κυματιστά και σγουρά μαλλιά, χωρίς πρόσθετα θειικά άλατα, που απομακρύνει τους ρύπους, θρέφει και προσδίδει υφή στα μαλλιά με κυματισμό & μια μαλακτική κρέμα όπως το NUTRICURLS Waves & Curls Conditioner για ευκολοχτένιστα σγουρά και κυματιστά μαλλιά με ανάλαφρη υφή, ενυδατική δράση και θρέψη, για να σφραγίσετε την υγρασία στα μαλλιά σας. Σημείωση: χρησιμοποιήστε τη μαλακτική μόνο στα μήκη και τις άκρες, χωρίς να έρθει σε επαφή με τις ρίζες γιατί θα βαρύνει το χτένισμά. 

3. Χτενίστε τα μαλλιά σας πολύ απαλά όταν είναι νωπά με μία χτένα με αραιά δόντια. Σημείωση:  Η βούρτσα χαλάει τα waves.

4. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα styling, ψεκάστε σε νωπά ή σε στεγνά μαλλιά με ένα σπρέι θρέψης και απαλότητας όπως το NUTRICURLS Waves Ελαφρύ Γαλακτώδες Σπρέι χωρίς ξέβγαλμα που θρέφει και διευκολύνει το χτένισμα χαρίζοντας απαλούς κυματισμούς.


5. Βάλτε λίγο αφρό στα χέρια σας και δουλέψτε τις μπούκλες μία-μία με τα δαχτυλά σας. Ο αφρός EIMI NUTRICURLS Boost Bounce για σγουρά και κυματιστά μαλλιά προσφέρει διαφορετικά επίπεδα θρέψης που διατηρούν καλοσχηματισμένα τα κυματιστά και σγουρά μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει όγκο, κράτημα και μειώνει το φριζάρισμα. Εφαρμόστε τον σε νωπά μαλλιά και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά. Σημείωση: Αν δεν θέλετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας φυσικά, χρησιμοποιείστε τη φυσούνα σε μέτρια θερμοκρασία και ένταση. Στόχος μας είναι διατηρήσουν ένα ελάχιστο ποσοστό υγρασίας για να αποτραπεί το φριζάρισμα και όχι να στεγνώσουν εντελώς.

ΠΡΟΣΟΧΗ στις ποσότητες αν έχετε κοντά ή λιπαρά μαλλιά.

* τα παραπάνω μπορείτε να τα εφαρμόσετε και σε σγουρά μαλλιά για τέλειες μπούκλες.

Τη σειρά NUTRICURLS θα τη βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και eshop με προϊόντα Wella.