×

Greek Beauty: KYKLOS Cosmetics


O κύκλος συμβολίζει την ολοκλήρωση, την πληρότητα, την τελειότητα και την αιωνιότητα. Πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε καλλυντικά προϊόντα που να βασίζονται μόνο σε φυσικά καλλυντικά με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή αλλά και στο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον χώρο της κοσμετολογίας, απαλλαγμένοι από τοξικά προϊόντα και αφοσιωμένοι σε όσα η φύση μπορεί να μας προσφέρει.

Olive oil enriched with active oxygen, αυτό που μας διαφοροποιεί από όλα τα αντίστοιχα προϊόντα στον χώρο της κοσμητολογίας. Είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό υλικό για το οποίο η εταιρία μας διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. 

Το ελαιόλαδο με ενεργό οξυγόνο προκύπτει έπειτα από πολύωρη επεξεργασία του αγνού έξτρα παρθένου ελαιολάδου με ιατρικό οξυγόνο. Μέσα από αυτή την διαδικασία το τελικό προϊόν είναι ένα λάδι το οποίο διατηρεί όλες τις βιταμίνες του ελαιολάδου αλλά έχει θυλακισμένες και τις ιδιότητες του ενεργού οξυγόνου. Κατά την εφαρμογή του οξυγονώνονται βαθιά τα κύτταρα της επιδερμίδας μεταφέροντας ταυτόχρονα σ’ αυτά και βιταμίνη Ε. Παρ’ όλο που το ανθρώπινο σώμα είναι εξαιρετικά αδιαπέραστο, χάρη σ’ αυτόν τον μηχανισμό οξυγονώνεται σε βάθος το δέρμα.

Περισσότερα για την Kýklos Natural Cosmetics by Elena Lenou θα βρείτε στο wwwkykloscosmetics.com και στα social του brand σε facebook και instagram.