×

3 προϊόντα NUXE που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο λιγότερα προϊόντα θέλουμε να χρησιμοποιούμε. Αυτό ισχύει τόσο για το μακιγιάζ, όσο και για την καθημερινή μας περιποίηση. Κοιτάζοντας το νεσεσέρ μου, κατέληξα στα 3 πιο απαραίτητα προϊόντα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει στο νεσεσέρ της.


Αντηλιακό: Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και πολύ περισσότερο κατά την περίοδο των διακοπών. Η πολύωρη παραμονή στην παραλία, αλλά και γενικότερα η έντονη ηλιακή ακτινοβολία απαιτεί την χρήση αντιηλιακού. H Αντηλιακή κρέμα Nuxe Sun Face Cream SPF30 έχει κρεμώδη υφή που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου, απορροφάται εύκολα και αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.  Χάρη στη σύνθεσή της που βασίζεται σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και της φωτογήρανσης. Έχει λεπτή υφή που επιτρέπει την ομοιόμορφη εφαρμογή και είναι ανθεκτική στο νερό. 

Μακιγιάζ: Δεν χρειάζεται τίποτε περισσότερο από μια μπρονζέ πούδρα όπως η Nuxe Poudre Eclat Prodigieux*, που θα τονίζει το ηλιοκαμένο μας πρόσωπο, ένα προϊόν φρυδιών κι ένα λαμπερό λιπ γκλος.

* Η πούδρα Nuxe Poudre Eclat Prodigieux είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος δίνει άμεση λάμψη στο πρόσωπο χάρη στα μικροσφαιρίδια από πέρλες και η επιδερμίδα αποκτά μαυρισμένη φυσική όψη. 

Άρωμα: To Nuxe Sun Fragrant Water Άρωμα Spray είναι εμπνευσμένο από το εθιστικό άρωμα της σειράς περιποίησης της επιδερμίδας Nuxe Sun. Οι απαλοί τόνοι καρύδας, tiare λουλουδιών, βανίλιας και μόσχου θα προσθέσει μια νότα καλοκαιριού για κάθε εποχή.