×

Greek Beauty: Pandrosia

H Pandrosia είναι ένα νέο όνομα στο χώρο της φυσικής κοσμετολογίας και διατροφής. Με βάση την κορυφαίας ποιότητας ωμή βιολογική αλόη, τα φυσικά προϊόντα pandrosia αποτελούν σήμερα την ιδανική πρόταση για την Υγεία, Ευεξία, την Αναζωογόνηση. Όλες εκείνες οι μαγικές ιδιότητες της αλόης, που χαρίζουν στον σύγχρονο άνθρωπο μια ολοκληρωμένη πρόταση ευζωίας, που ξεκινά από την Κω, το νησί του Ιπποκράτη και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο.


Pandrosia: Pan όπως το Παν, για την Υγεία, την Ευεξία, την Ομορφιά, την Ευτυχία. Drosia όπως Δροσιά, Φρεσκάδα, Αναγέννηση, Αναζωογόνηση. Όλες εκείνες οι μαγικές ιδιότητες της αλόης, που χαρίζουν στον σύγχρονο άνθρωπο έναν ολιστικό, θαυμαστό, νέο τρόπο ζωής.

Η καινοτομία

Σε όλα τα προϊόντα pandrosia πρώτη ύλη είναι η κορυφαίας ποιότητας βιολογική αλόη που καλλιεργεί στα κτήματα της στην Κω, δίχως το παραμικρό ίχνος προσμίξεων από εισαγόμενο συμπύκνωμα αλόης. Αποσπούν τη μέγιστη ποσότητα και τη βέλτιστη ποιότητα με τις πλέον καινοτόμες και ασφαλείς μεθόδους. Ως εκ τούτου, προσφέρουν από τα πιο ποιοτικά εκχυλίσματα οργανικού τζελ αλόης από το πολύτιμο αυτό φυτό.

Διαχώριση τζελ αλόης

Η συγκέντρωση του θαυματουργού τζέλ της αλόης γίνεται με απόλυτα χειρωνακτικό τρόπο. Τα έμπειρα ανθρώπινα χέρια είναι το μόνο “εργαλείο”, που χρησιμοποιούν για να συγκεντρώσουν τον μαγικό χυμό του φυτού, χωρίς να το “τραυματίσουμε”. Τα φύλλα, που επεξεργάζονται αμέσως μετά την συγκομιδή και με προσεκτικό φιλετάρισμα, αφαιρείται το εξωτερικό φύλλο και παραμένει το καθαρό τζέλ.

Επεξεργασία τζελ αλόης

Το τζέλ αλόης διατηρείται ωμό και ακατέργαστο – δεν παστεριώνεται – και έτσι δεν μειώνεται η δράση του από τις υψηλές θερμοκρασίες που προκαλούν αλλοίωση των δραστικών ουσιών. Στην συνέχεια αυτό το καθαρό, ωμό, ακατέργαστο τζέλ αλόης συσκευάζεται, σφραγίζεται και ψύχεται.

Σκόνη αλόης – Η μέθοδος της λυοφιλίωσης

Η σκόνη αλόης που παράγει και χρησιμοποιείται, διατηρεί όλο τον θρεπτικό πλούτο της αλόης, γεγονός που οφείλεται στη μέθοδο της λυοφιλίωσης του ωμού τζέλ κοινώς γνωστής ως freeze drying. Μία κρυογενική μέθοδος, που πλεονεκτεί όλων των υπολοίπων μεθόδων αφυδάτωσης.

Στην Pandrosia, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο, σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων, σύμφωνα με τα πολλαπλά πρωτόκολλα εσωτερικής διαπίστευσης αλλά και τα κατάλληλα ISO ανάλογα με το είδος της παραγωγής. 

Όλα τα καλλυντικά προϊόντα, πληρούν τις προδιαγραφές της Eυρωπαϊκής Ένωσης. Διαθέτουν πλήρη φάκελο (δερματολογικούς ελέγχους, challenge test, μελέτη ασφαλείας, μελέτη σταθερότητας κ.τ.λ.) και είναι γνωστοποιημένα στο Ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Τα καλλυντικά δεν δοκιμάζονται σε ζώα και όλες οι συσκευασίες των προϊόντων είναι ανακυκλώσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες www.pandrosia.gr