×

Αυτές τις κρέμες με Θεραπευτικά Βότανα της Apivita πρέπει να τις έχεις στις διακοπές σου

Το καλοκαίρι είναι απαραίτητη η εφαρμογή αντηλιακών προϊόντων και μετά την παραλία after sun, ώστε το δέρμα να παραμείνει ενυδατωμένο και απαλό. Εξίσου σημαντική είναι και η προστασία και η φροντίδα του δέρματος με προϊόντα με Θεραπευτικά Βότανα τα οποία θα το ανακουφίσουν αν χρειαστεί, όπως η κρέμα με Καλέντουλα και το gel με Άρνικα της Apivita.


H κρέμα με Καλέντουλα (96% φυσικά συστατικά) είναι ιδανική για ήπιους ερεθισμούς & κοκκινίλες, ενυδατώνει την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα, μετά το ξύρισμα ως after shave και για το ευαίσθητο δέρμα βρεφών και παιδιών

Περιέχει 8% λάδι καλέντουλας, 5% βάμμα καλέντουλας και 66% έγχυμα καλέντουλας. Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από καλέντουλα για την ενυδατική και καταπραϋντική της δράση.

Δεν περιέχονται Parabens, Silicones, Mineral oil, Propyleneglycol, Ethanolamines, Colorants, Άρωμα, και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Είναι δερματολογικα ελεγμένη, κατάλληλη για οποιοπαθητική, πρόσωπο & σώμα και για παιδιά & βρέφη.

Το Gel με Άρνικα (97% φυσικά συστατικά) είναι ιδανικό για μώλωπες από χτυπήματα, πτώσεις και κακώσεις (διαστρέμματα), για περιπτώσεις μυϊκών πόνων από χτυπήματα, για ανακούφιση μετά από έντονη άσκηση, για πρησμένα/κουρασμένα πόδια και για την ανακούφιση από τσιμπήματα εντόμων

Περιέχει 5% βάμμα άρνικας και 84% έγχυμα άρνικας. Αποκλειστική καινοτομία: Η APIVITA έχει αντικαταστήσει το νερό με έγχυμα από άρνικα για την αντί-οιδηματική της δράση.

Δεν περιέχονται Parabens, Silicones, Mineral oil, Propyleneglycol, Ethanolamines, Colorants, Άρωμα, και άλλα χημικά συστατικά που έχουν κατηγορηθεί για αρνητικές επιδράσεις στην υγεία ή το περιβάλλον. Είναι δερματολογικα ελεγμένο, κατάλληλο για οποιοπαθητική και για παιδιά 3+ ετών.

Διατίθενται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.