×

Youth Lab Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches

Η νέα συσφιγκτική & αντιρυτιδική μάσκα ματιών από υδροτζέλ Peptides Spring Hydra Gel Eye Patches της ΥOUTH LAB. είναι κατασκευασμένη από πρωτοποριακό υλικό υδροτζέλ, προκειμένου να εφάπτεται τέλεια στο δέρμα, φροντίζοντας για την πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών σε μόλις 20 λεπτά!


Τα Peptides Spring Hydra Gel Eye Patches είναι μία πραγματική "Πηγή Πεπτιδίων", όπως υποδηλώνει και το όνομά της, που  "σβήνουν" απαλά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το"πόδι της χήνας" και τους μαύρους κύκλους, καθώς ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα. Επιπλέον όλη η περιοχή γύρω από τα μάτια αποκτά περισσότερη ελαστικότητα και άνεση. Είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για το ευαίσθητο. Δερματολογικά ελεγμένα, ενώ δεν περιέχουν parabens, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο, φαινοξυαιθανόλη.

Πιο συγκεκριμένα παρέχει:

• Άμεση σύσφιξη και  λείανση ρυτίδων με τα Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Oligopeptide-29 και Oligopeptide-32 που περιέχει, τα οποία συμβάλλουν τόσο στην πρόληψη σχηματισμού των λεπτών γραμμών, όσο και στη μείωση των υφιστάμενων ρυτίδων.

• Ενυδάτωση που πετυχαίνει με τα Copper Tripeptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-4, τα οποία ωθούν τον οργανισμό να παράγει με φυσικό τρόπο το δικό του υαλουρονικό οξύ, ενώ με την Αλλαντοΐνη προλαμβάνει την αφυδάτωση, αφού αποκαθιστά άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.

• Καταπράυνση δίνει η Αλλαντοΐνη, γνωστή και για τις μαλακτικές, κερατολυτικές και επουλωτικές της ιδιότητες, καθώς ανακουφίζει άμεσα τους ερεθισμούς, απομακρύνει τους τραυματισμένους ιστούς και ενθαρρύνει τον σχηματισμό νέων, υγιών.


Χρησιμοποιήστε τα σε καθαρό δέρμα στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι, ενώ μπορείτε να τα τοποθετήσετε με δύο τρόπους: είτε στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες κάτω από τα μάτια, είτε στο "πόδι της χήνας" και αφήστε για 20-30 λεπτά. Απομακρύνετε τα patches και ταμπονάρετε με τα δάχτυλα το πλεονάζον προϊόν έως ότου απορροφηθεί. Εφαρμόστε καθημερινά σαν μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά χρειάζεται.

Κάθε συσκευασία περιέχει 30 ζευγάρια patches/60 τεμάχια και σπάτουλα. 

Συστατικά: Water, Glycerin, Carrageenan, Acetyl Hexapeptide-8, Copper Tripeptide-1, Oligopeptide-29, Oligopeptide-32, Palmitoyl Pentapeptide-4, Allantoin, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Arginine, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Potassium Chloride, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Sucrose, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Cellulose Gum, Propanediol, Polyglyceryl-10 Laurate, Calcium Lactate, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Calcium Chloride, Chromium Oxide Greens, Synthetic Fluorphlogopite, Titanium Dioxide, Chlorphenesin, Disodium EDTA

Θα τα βρείτε σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα Carelab by Attica & στο e-shop της YOUTH LAB.: youthlab.com