×

H Garnier Miracle Skin Perfector BB cream είναι διαχρονική και αγαπημένη

Εν έτη 2020 και οι BB creams συνεχίζουν να κάνουν θραύση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Η Garnier Miracle Skin Perfector BB cream ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 2011 και είχα την τύχη να τη δοκιμάσω πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Φανταστείτε ότι είχε τόσο μεγάλη ζήτηση, ώστε τα καταστήματα δεν προλάβαιναν τις παραγγελίες. 


Η ΒΒ (τα αρχικά σημαίνουν blemish balm) είναι μια ελαφριά θρεπτική και προστατευτική κρέμα με χρώμα. Έχει δείκτη προστασίας, καθώς και μεταλλικές χρωστικές ουσίες για ένα άψογο τελείωμα. Η σύνθεση και η υφή τους είναι ιδανικές για το καλοκαίρι.

Η Garnier Miracle Skin Perfector BB cream για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες έχει απαλή oil free σύνθεση για να αποφύγουμε τη γυαλάδα, προσφέρει αρκετά καλή κάλυψη και εξασφαλίζει σχεδόν ματ τελείωμα. Απλώνεται πανεύκολα, ενώ η επιδερμίδα του προσώπου μου είναι πιο ομοιόμορφη χωρίς να "μεγιστοποιεί" τους πόρους στα μάγουλα. Είναι αρκετά ενυδατική και με αποτέλεσμα που διαρκεί (σε μένα διαρκεί περίπου 8 ώρες χωρίς να εμφανίζεται η ενοχλητική γυαλάδα), αντέχοντας στη ζέστη και στον ιδρώτα. Να μην ξεχάσω ότι έχει δείκτη προστασίας SPF20 και είναι μία καλή, οικονομική λύση για κάθε μέρα.

Θα τη βρείτε σε δυο αποχρώσεις και κοστίζει κάτω από 10 ευρώ. 
Ανακάλυψε την -αν δεν το έχεις κάνει ήδη- στα καταστήματα καλλυντικών.

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις το ντεμακιγιάζ Garnier Micellaire Cleansing Water for Sensitive Skin για πρόσωπο, μάτια και χείλη. Πραγματικά αφαιρεί το μακιγιάζ, απομακρύνει τους ρύπους και καταπραϋνει την επιδερμίδα με μία κίνηση.