×

Τα Crilen κρατάνε μακριά τους ενοχλητικούς επισκέπτες

Φέτος το καλοκαίρι, μην πας πουθενά χωρίς κάποιο από τα προϊόντα της σειράς CRILEN της FREZYDERM στην τσάντα ή τη βαλίτσα σου. Τα Crilen έρχονται σε πολλές μορφές και περιέχουν φυσικά συστατικά έτσι ώστε να απαλλαχτούμε από τους ιπτάμενους επισκέπτες, με φιλικό προς εμάς και τα κουνούπια τρόπο.


CRILEN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ
Το ενυδατικό γαλάκτωμα Crilen με ενισχυμένη σύνθεση μόνο για ενήλικες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αποτελεί μία δραστική αλλά διακριτική λύση προστασίας από τα τσιμπήματα εντόμων για αρκετές ώρες.

CRILEN ROLL BALL
To ενυδατικό, προστατευτικό γαλάκτωμα με εντομοαπωθητική δράση Crilen σε μορφή Roll Ball για εύκολη και γρήγορη εφαρμογή. Ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα και κρατά τα έντομα μακριά από τα ακάλυπτα μέρη του σώματος.

CRILEN WIPES
Για ακόμη ευκολότερη χρήση, τα υγρά μαντηλάκια Crilen Wipes είναι εξαιρετικά πρακτικά ειδικά αν θέλετε να τα έχετε μόνιμα μαζί σας όταν είστε εκτός σπιτιού. Ενυδατώνουν σε βάθος και παρέχουν αντιφλογιστική και μαλακτική δράση.

CRILEN AFTER NIP
To gel Crilen After Nip είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κάθε τσάντα. Ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα από το τσίμπημα εντόμων καθώς και από την επαφή με τσούχτρες, μέδουσες, τσουκνίδες και ό,τι άλλο μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και η αντιφλεγμονώδης δράση του καταπραΰνει άμεσα τον ερεθισμό. 

Σε όποια υφή κι αν το επιλέξετε, έρχεται να δράσει άμεσα και να απωθήσει τα ενοχλητικά έντομα που δεν μας αφήνουν να χαρούμε τις απλές στιγμές του καλοκαιριού. Καλές διακοπές σε όλους!