×

Το Hard Rock Cafe Athens σε προσκαλεί έως στις 22 Νοεμβρίου στα πιο γευστικά ‘‘Family Bundles’’

 


Το Hard Rock Cafe Athens λανσάρει τα
 Family Bundles’’, τα νέα μοναδικά οικογενειακά μενού που θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρόνο, με στόχο να προσφέρει μοναδικούς συνδυασμούς γευστικής απόλαυσης σε όλα τα μέλη της οικογένειας αυτό το φθινόπωρο!

Τα νέα οικογενειακά μενού ‘Family Bundles’’ μπορείτε να τα απολαύσετε από την 1 Οκτωβρίου έως 22 Νοεμβρίου 2020, είτε στο Hard Rock Cafe Athens, στο ιστορικό κτήριο της Ανδριανού, είτε στο δικό σας χώρο, καθώς διατίθενται και για take out! 

Τα νέα οικογενειακά μενού ‘’Family Bundles’’ συνδυάζουν μοναδικά τις ξεχωριστές γεύσεις της κουζίνας του Hard Rock σε 6 μοναδικά combo:

All-American BundleTo All-American Bundle συνδυάζει μια ποικιλία από αγαπημένες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των All-American Sliders, πέντε μίνι burger με τυρί America, ένα τραγανό onion ring και τη κλασσική Coleslaw του Hard Rock σερβιρισμένη σε ψωμάκι brioche μαζί με λαχταριστά pulled pork sliders, ιδανικά ως ορεκτικό ή σαν κυρίως, τις αγαπημένες Family-Style Cheese Fries με καπνιστό μπέικον και φρέσκο κρεμμύδι και το χαρακτηριστικά μοναδικά τραγανά Onion Rings, συνοδευόμενα από Ranch και σπιτική BBQ σάλτσα.

ParmigianaStyle Chicken & PastaΓια όσους επιθυμούν να απολαύσουν ιταλικές γεύσεις, το συγκεκριμένο combo είναι το κατάλληλο καθώς συνδυάζει το Parmigiana-Style Chicken, το χειροποίητο παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο, εμποτισμένα με την κλασσική σάλτσα Marinara και τυρί Mozzarella, μαζί με τα Family style ζυμαρικά Cavatappi με σάλτσα Marinara, φρέσκο βασιλικό και τυρί Romano συνοδευόμενα από τη κλασσική Family-Style Caesar Salad και το Garlic Toast, το φρυγανισμένο ψωμί με βούτυρο, σκόρδο και μαϊντανό.

Legendary® Burger Bundle: Όσοι επιθυμούν να δημιουργήσουν την απόλυτη οικογενειακή βραδιά μπορούν να επιλέξουν το Legendary Burger Bundle, αποτελούμενο από έξι cheeseburger που είναι καρυκευμένα και αγγίζουν την τελειότητα, φτιαγμένα με τυρί American, μαρούλι, ντομάτα και κρεμμύδι, μαζί με ξεχωριστές τηγανιτές πατάτες συνοδευόμενες από Chipotle Aioli Dip και έναν πύργο από τραγανά Onion Rings.

Famous Fajitas – Chicken & Steak Combo: Αυτό το νόστιμο σετ περιλαμβάνει όσα χρειάζεται η οικογένεια για να φτιάξει το ιδανικό fajita, όπως ψητό φιλέτο κοτόπουλο και μοσχάρι, λαχανικά, πίτες Tortillas, μαρούλι, Sour cream σάλτσα, φρέσκο Pico de Gallo, μείγμα τριμμένων τυριών Monterey Jack και Cheddar, Salsa ντομάτας, σερβίρεται με φασόλια Black Beans και ρύζι.

Famous Chicken FajitasΤο σετ Famous Style Fajitas περιλαμβάνει όλες τις γεύσεις για την δημιουργία του τέλειου Fajita, όπως ψητό φιλέτο κοτόπουλο, λαχανικά, πίτες Tortillas, μαρούλι, σάλτσα Sour cream, φρέσκο Pico de Gallo, μείγμα τριμμένων τυριών Monterey Jack και Cheddar, Salsa ντομάτας, σερβιρισμένο με φασόλια Black Beans και ρύζι με κόλιανδρο και λάιμ.

Classic Wings & FriesΟι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν με τη ψυχή τους το Classic Wings & Fries σετ, το οποίο αποτελείται από 50 φτερούγες κοτόπουλο και Classic Buffalo ή BBQ Sauce, σερβιρισμένα με σέλερι και Blue Cheese Dressing μαζί με Family Style τηγανιτές πατάτες συνοδευόμενες από Chipotle Aioli Dip.

To SAFE + SOUND πρόγραμμα που εφαρμόζεται στο Hard Rock Cafe Athens, θα εξασφαλίσει πως οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα ‘’Family Bundles’’ μενού σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον. Η Hard Rock Cafe International συνεργάστηκε με παγκοσμίου φήμης οργανισμούς δημόσιας υγείας και ασφάλειας, όπως το EcoSure, το Ecolab Division, και το NSF International, παλαιότερα γνωστό ως Εθνικό Ίδρυμα Υγιεινής για να διασφαλίσει ότι οι εγκαταστάσεις του είναι SAFE + SOUND, αγγίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, υγιεινής, διαχείρισης τροφίμων και εκπαίδευσης προσωπικού. Το βελτιωμένο πρωτόκολλο ασφαλείας περιλαμβάνει διαδικασίες όπως τον έλεγχο της θερμοκρασίας, τα κατάλληλα μέτρα απόστασης θέσεων και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους τους εργαζομένους.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Hard Rock Cafe Athens στο: 2103245170 ή μέσω emailathens_sales@hardrock.com

 Για περισσότερες πληροφορίες για το Hard Rock Cafe Αθήνας, επισκεφθείτε το www.hardrockcafe.com/location/athens/el/ , ή μείνετε συντονισμένοι στα social media:

facebook.com/hrcathens/about/ , twitter.com/hardrockathens , instagram.com/hrcathens/

#ThisIsHardRock #HRCAthens