×

Η απόλυτη τάση του skincare λέγεται Foreo


Με αφορμή την επίσημη έλευση του brand στην Ελλάδα (μπορείς να διαβάσεις το προηγούμενο άρθρο μου εδώ) βρήκα την ευκαιρία να σας μιλήσω για την απόλυτη τάση στο skincare που ακούει στο όνομα FOREO, το πιο αγαπημένο Beauty Tech brand, καθώς επαναπροσδιορίζει τον κλάδο της ομορφιάς και σπάει τους κανόνες, δίνοντας έμπνευση και αυτοπεποίθηση στους φανατικούς οπαδούς της. 

Έχοντας ως κινητήριο δύναμη το αληθινό πάθος και την ειλικρινή επιθυμία να βοηθήσουν το κοινό, κάθε FOREO συσκευή εγγυάται πραγματική διαφορά και πλέον το brand έχει επεκταθεί στις κατηγορίες Oral Care, Wellness και Cosmetics.

  • Μέσα σε εφτά χρόνια, η FOREO έχει κατακτήσει τον κόσμο καθώς:
  • Είναι παρούσα σε 85 markets
  • Συνεργάζεται με πάνω από 10.000 retailers
  • Έχει κλέψει την καρδιά πάνω από 25.000.000 καταναλωτών παγκοσμίως, χτίζοντας ένα πολύ δεμένο community
  • Έχει στο δυναμικό της περισσότερους από 3.200 εργαζομένους σε 22 global offices, σε 6 ηπείρους
  • Έχει κερδίσει πάνω από 170 Beauty Awards σε παγκόσμια κλίμακα
Στον πυρήνα της FOREO βρίσκεται ο συνδυασμός high–end τεχνολογίας, των πιο hot beauty trends καθώς και το wellness, κλεισμένα σε ένα μοναδικό packaging με pastel χρώματα και διαστημικό σχεδιασμό. Δικαίως έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών γνωστών celebrities, όπως η Victoria Beckham, η Kim Kardashian, η Meghan Markle, η Miley Cyrus, η Cindy Crawford και η Chrissy Teigen που δηλώνουν περήφανα μέλη της FOREO community.


Η FOREO δεν αποτελεί μία παραδοσιακή εταιρία beauty, αλλά αντίθετα έχει δημιουργήσει μια δική της κατηγορία, χάρη στις συσκευές LUNA και UFO που έχουν κατακτήσει τον κόσμο του beauty, καθώς και τη σειρά ISSA που αποτελεί μία επανάσταση στο χώρο του dental care. Με ασύγκριτη τεχνολογία και T-Sonic Pulsations, οι συσκευές FOREO όχι απλά υπόσχονται αλλά εγγυώνται επαγγελματική περιποίηση και αίσθηση spa σαν αυτή που προσφέρουν τα πιο εξεζητημένα celebrity beauty salons.

Όλα τα προϊόντα FOREO πωλούνται αποκλειστικά στα Sephora Greece.