×

Στο Hans and Gretel μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου γευστικό παραμύθι


To Χάνσελ και Γκρέτελ είναι ένα παραμύθι γραμμένο το 1812 από τους αδελφούς Grimm και αναφέρετε σε δύο αδέλφια που χάνονται στο δάσος και μετά από μέρες περιπλάνησης σε αυτό, ανακαλύπτουν ένα μεγάλο σπίτι κατασκευασμένο από γλυκίσματα και πολλές άλλες λιχουδιές που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Στην Ευρώπη υπάρχουν πολλά θεματικά πάρκα που εμπνέονται από τη γευστική πλευρά του παραμυθιού και μπορείς να βρεις τα πιο λαχταριστά γλυκίσματα.

Στην Ελλάδα το παραμύθι των αδελφών Grimm ξεκινάει το 2017με τη δημιουργία του πρώτου Hans and Gretel στην Αδριανού 48 στο Μοναστηράκι, χαρίζοντας γλυκιές απολαύσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Περνώντας την πόρτα ενός Hans and Gretel θα ανακαλύψεις αμέτρητα είδη καραμέλας & ζαχαρωτών, 9 υπέροχες γεύσεις γρανίτας (Slush), διαχρονικό μαλλί της γριάς, (Cotton candy), βάφλες που τυλίγονται σαν χωνάκι (bubble waffle) και μέσα τους αγκαλιάζουν παγωτό μηχανής ή φρέσκο χειροποίητο Artisan gelato (13 γεύσεις) και το περίφημο "chimney cake" πασπαλισμένο με ζάχαρι και κανέλα.

Όμως στον παραμυθένιο κόσμο του Hans & Gretel τα ταξίδια προς την απόλαυση δεν σταματούν ποτέ. Σε εποχιακούς εορτασμούς όπως το Halloween σε περιμένουν λαχταριστά ζαχαρωτά & γλειφιτζούρια ειδικά για την περίσταση!

Δες λοιπόν ποιο από τα 15 καταστήματά Hans & Gretel είναι κοντά σου: Αθήνα (Αδριανού 48 στο Μοναστηράκι), Μαρούσι (Golden Hall), Σπάτα (Smart Park), Πειραιάς, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο), Λάρισα, Κύπρο (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πρωταρά) Γερμανία (Ντίσελντορφ) & Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο) και δημιούργησε το δικό σου γευστικό παραμύθι!