×

3 δοκιμασμένα και αγαπημένα καθαριστικά προσώπου


H χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη για να σταματήσουμε τη διασπορά του Covid-19. Η συχνή χρήση της όμως δημιουργεί ένα ζεστό και υγρό περιβάλλον, στο οποίο είναι εύκολο να παγιδευτούν ρύποι και σμήγμα. Σε συνδυασμό με τον ιδρώτα, το σμήγμα και την τριβή, είναι πιθανό να προκληθεί ερεθισμός και στην εμφάνιση maskne ή ξηρότητας.

Για να προλάβουμε τις συνέπειες από τη συχνή χρήση μάσκας, είναι απαραίτητος ο σωστός καθαρισμός του προσώπου μετά την αφαίρεση της μάσκας, αφού καθαρίσουμε καλά τα χέρια μας. Παρακάτω δες τρία αποτελεσματικά καθαριστικά για την επιδερμίδα του προσώπου και πες ναι στο καθαρό δέρμα!

Biorderma Sebium Gel moussant για μικτά & λιπαρά δέρματα

Το Sebium Gel moussant καθαρίζει και εξυγιαίνει την επιδερμίδα με απαλότητα και χωρίς να την ξηραίνει. Με θειικό ψευδάργυρο και χαλκό στη σύνθεσή του, εξυγιαίνει την επιδερμίδα, μειώνει τον αριθμό των ατελειών και περιορίζει την έκκριση του σμήγματος. Η εξαιρετικά απαλή σύνθεση χωρίς σαπούνι σέβεται το pH του δέρματος. Δεν φράζει τους πόρους και εγγυάται καλή ανεκτικότητα του δέρματος και των ματιών. Υποαλλεργικό, μη φαγεσωρογόνο.

Apivita Cleasing Foam για πρόσωπο & μάτια για όλους τους τύπους δέρματος

Ο Apivita Cleasing Foam για πρόσωπο & μάτια είναι ένας κρεμώδης αφρός καθαρισμού με ελιά, λεβάντα και πρόπολη. Απομακρύνει μακιγιάζ & ρύπους με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες & σαπωνάρια, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει και αφήνει την επιδερμίδα απαλή & άνετη. Επιπλέον προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και extra anti-pollution δράση. Δερματολογικά & οφθαλμολογικά ελεγμένος

La Roche-Posay Effaclar Cleansing Foaming Gel για μικτά & λιπαρά δέρματα

Το Effaclar Cleansing Foaming Gel καθαρίζει απαλά το δέρμα χάρη στα καθαριστικά του στοιχεία που έχουν επιλεγεί για να σέβονται το λιπαρό και ευαίσθητο δέρμα. Απομακρύνει τα ξένα σώματα και το πλεονάζον σμήγμα, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και δροσερό. Περιέχει το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό της Roche-Posay.

Υ.Γ. μη ξεχνάς να καθαρίζεις καθημερινά το πρόσωπό σου. Αν δεν γνωρίζεις τα σωστά βήματα κάνε κλικ εδώ.