×

Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στο τολμηρό όραμα, στην καινοτομία και στη δεξιοτεχνία της μάρκας

Η φετινή περίοδος των γιορτών, που είναι πάντα η πιο μαγική εποχή του χρόνου, έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Swarovski, καθώς η επωνυμία γιορτάζει 125 χρόνια καινοτομίας όσον αφορά την επεξεργασία του κρυστάλλου και πρωτοποριακής δεξιοτεχνίας. Κατά τη φετινή περίοδο των γιορτών, η Swarovski ενσωματώνει μια νέα παραλλαγή στα κλασικά σχέδιά της, χάρη σε μια trendy συλλογή που σχεδιάστηκε με αφορμή την επέτειο των 125 χρόνων λάμψης της Swarovski.

Το έμφυτο πάθος του Daniel Swarovski για το σχέδιο και τη δεξιοτεχνία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της επωνυμίας. Στην ιστορική έδρα της Swarovski στο Βάτενς, επινοούνται σε καθημερινή βάση νέες κοπές, αποχρώσεις και σχήματα κρυστάλλων, γεγονός που καταδεικνύει τη δημιουργικότητα και τη λατρεία της εταιρείας για το κρύσταλλο.

Θέτοντας ως προτεραιότητες την υιοθέτηση των τάσεων, την τέχνη και την υπέρτατη λάμψη, η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή τιμά την πλούσια κληρονομία της επωνυμίας και αφηγείται μια ιστορία δεξιοτεχνίας και υπεροχής που διαρκεί 125 χρόνια. Πολυαγαπημένα σχέδια που φιλοτεχνήθηκαν με βάση την προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει την εταιρεία, όπως τα Angelic, Tennis και Vittore, επαναπροσδιορίζονται για τη σεζόν. Επίσης, η Συλλογή περιλαμβάνει πρωτοποριακά και τολμηρά σχέδια, όπως στις σειρές Sparkling Dance και Magic, που προσθέτουν εκλεπτυσμό και τη χαρακτηριστική λάμψη της Swarovski σε οποιαδήποτε περίσταση.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

Είτε πρόκειται για οπαδούς του μαξιμαλισμού είτε για λάτρεις των κλασικών, πολύχρωμων ή λεπτεπίλεπτων κοσμημάτων, αυτά τα σχέδια θα συμπεριληφθούν αναμφισβήτητα στις γιορτινές λίστες επιθυμιών σε όλο τον κόσμο για τη φετινή εορταστική σεζόν.

TENNIS DELUXE

Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της επωνυμίας, αυτό το διαχρονικό κλασικό κομμάτι ανανεώθηκε με την προσθήκη κρυστάλλων σε κοπή princess, στρογγυλή, οβάλ και pear της Swarovski. Τα φινετσάτα και κομψά βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ και σετ κοσμημάτων είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα pavé και προσθέτουν λάμψη σε κάθε σύνολο.

Συμβουλή styling: Συνδυάστε το βραχιόλι Tennis Deluxe με τα ασορτί σκουλαρίκια, για να προσθέσετε μια πινελιά διαχρονικής πολυτέλειας σε μια εκλεπτυσμένη βραδινή εμφάνιση.

ATTRACT

Αυτή τη σεζόν, οι εντυπωσιακές νέες κοπές των κρυστάλλων Swarovski και τα φινετσάτα σχέδια απογειώνουν τη δημοφιλή σειρά Attract. Προς τιμήν της δεξιοτεχνίας της επωνυμίας, τοποθετήθηκε προσεκτικά με το χέρι ένα «φωτοστέφανο» από κρύσταλλα pavé – εντείνοντας στο έπακρο τη λάμψη κάθε σχεδίου.

Συμβουλή styling: Απογειώστε ένα πρωινό σύνολο με το κολιέ Attract, για να προσθέσετε μια πινελιά εκθαμβωτικής λάμψης.

ΣΥΛΛΟΓΗ SWAROVSKI SPARKLING DANCE

Τα αεικίνητα φορέματα των μπαλαρίνων και τα εντυπωσιακά σχέδια της βεντάλιας περιβάλλουν λαμπερά στοιχεία που αιωρούνται από το δέσιμό τους και μοιάζουν να χορεύουν με κάθε κίνηση. Επιλέξτε ένα διαχρονικό σχέδιο από τη Συλλογή Sparkling Dance της Swarovski σε ρόδιο ή σε πιο μοντέρνο ροζ χρυσό τόνο.

Συμβουλή styling: Ο ροζ χρυσός τόνος και το ρόδιο ταιριάζουν σε κάθε σύνολο και προκαλούν αίσθηση.

ANGELIC

Η σειρά Angelic αποπνέει κομψότητα και εκλεπτυσμό. Για τη φετινή σεζόν, παρουσιάζεται το νέο κρύσταλλο της Swarovski σε σμαραγδί, που περιβάλλεται από λαμπερά κρύσταλλα pavé, το οποίο συμπεριλαμβάνεται σε φινετσάτα κρεμαστά σκουλαρίκια, ντελικάτα βραχιόλια και λαμπερά κολιέ.

Συμβουλή styling: Οι πινελιές στο χαρακτηριστικό μπλε της Swarovski ή σε έντονο σμαραγδί προσθέτουν χρωματιστές λεπτομέρειες σε κάθε σύνολο.

VITTORE

Διάσημη για τις πρωτοποριακές κοπές ακριβείας των κρυστάλλων, η Swarovski εμπλουτίζει τη σειρά Vittore με νέα σχέδια, ροζ χρυσούς τόνους και τα φινετσάτα κρύσταλλα με την κοπή που δημιουργήθηκε για την 125η επέτειο της Swarovski, τοποθετημένα σε αστραφτερές σειρές για υπέρτατη στιλπνότητα.

Συμβουλή styling: Τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια με την ασυναγώνιστη λάμψη μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν πολλά μαζί.

MAGIC

Τα Χριστούγεννα είναι μια μαγική εποχή του χρόνου και η Swarovski αποτυπώνει την πεμπτουσία της σεζόν με τα νέα σχέδια της σειράς Magic. Στοιχεία σε σχήμα αστεριού περιβάλλουν τη λαμπερή, στυλιζαρισμένη νιφάδα που αποτελεί το κεντρικό κομμάτι του σχεδίου και αντλεί έμπνευση από το Στολίδι Ετήσιας Έκδοσης της Swarovski.

Συμβουλή styling: Χάρη στα αφαιρούμενα στοιχεία, τα σκουλαρίκια Magic φοριούνται με πολλούς τρόπους, για να χαρίσετε λάμψη στο προσωπικό σας στυλ.

TREASURE

Αφεθείτε στην πολυτελή στιλπνότητα, καθώς τα κομμάτια Treasure προσδίδουν εκλεπτυσμένη λάμψη σε κάθε σύνολο. Το εξαίσια ισορροπημένο, εμπνευσμένο από τη φύση σχέδιο καταδεικνύει τη φημισμένη δεξιοτεχνία με τις λαμπερές πέρλες Swarovski, διακοσμημένες με ντελικάτα κρύσταλλα pavé.

Συμβουλή styling: Το κλασικό στυλ της σειράς Treasure προσθέτει μια διακριτική πινελιά λάμψης και εκλεπτυσμού σε κάθε σύνολο.

Η Χριστουγεννιάτικη Συλλογή 2020 της Swarovski διατίθεται στην τοποθεσία Swarovski.com και στα καταστήματα Swarovski.

Για να δείτε άλλες ιδέες για λαμπερούς συνδυασμούς, επισκεφτείτε την πλατφόρμα #SparkDelight της Swarovski ή, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Swarovski, ακολουθήστε μας στο Instagram και στο Facebook ή επισκεφθείτε την τοποθεσία Swarovski.com.