×

Happy Halloween με pumpkin προϊόντα ομορφιάς


Η κολοκύθα είναι η αγαπημένη υπερτροφή του φθινοπώρου και άρρηκτα συνδεδεμένη με το Halloween. Περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες, που περιέχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη -λόγω αυτής της ιδιότητας, μπορούν να ρυθμίσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και να δημιουργήσουν αίσθημα κορεσμού. Ίσως το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμα της κολοκύθας είναι ότι εμποδίζει την οξείδωση της χοληστερίνης στο σώμα, συμβάλλοντας στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Εκτός, όμως, από τα παραπάνω, τα οφέλη της στην ομορφιά μας είναι εξίσου πολλά. 

Η κολοκύθα έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, είναι πλούσια σε βιταμίνης C και έχει μοναδικές αποτοξινωτικές ιδιότητες όταν χρησιμοποιείται στην επιδερμίδα καθώς απομακρύνει τους ρύπους και προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας!


Burt’s Bees Lip Balm in Pumpkin Spice με βιταμίνες και φυσικά συστατικά για να δώσει στα χείλη σας μια απαλή και λεία αίσθηση. Δεν περιέχει θειικά, Parabens, φθαλικά ή πετροχημικά.

Drunk Elephant C-Firma™ Vitamin C Day Serum ισχυρός ορός ημέρας με εκχύλισματα κολοκύθας, βιταμίνης C και αντιοξειδωτικά, θρεπτικά συστατικά και ένζυμα φρούτων για ορατά σφριγηλό πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα φωτίζει και βελτιώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης. 

The Body Shop Vanilla Pumpkin Hand Cream εμπλουτισμένη με υπέροχα ενυδατικά συστατικά, μη λιπαρή υφή που απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα των χεριών μεταξένια και υπέροχα αρωματισμένη! Η κρέμα χεριών της special edition σειράς περιποίησης με το γλυκό, ζεστό και χαλαρωτικό άρωμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και ψημένης κολοκύθας με διακριτικές νότες από καραμελωμένο φουντούκι, σιρόπι σφενδάμου και γάλα αμυγδάλου. Αυτή η κρέμα χεριών 

OleHenriksen The Clean Truth Foaming Cleanser είναι ένα παχύ καθαριστικ, ό πλούσιο σε εκχύλισμα αφρικανικού κόκκινου τσαγιού και βιταμίνη Cπου δημιουργεί πλούσιο αφρό για να αφαιρέσει απαλά το μακιγιάζ, τη λιπαρότητα και τις ακαθαρσίες που προσκαλούνται στο δέρμα.

Apivita Express Beauty Face Mask Pumpkin απολεπίζει απαλά και απομακρύνει τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα προσφέροντας φωτεινή επιδερμίδα με ομοιόμορφη όψη χάρη στα ένζυμα κολοκύθας. Το νερό έχει αντικατασταθεί από ένα έγχυμα Ελληνικού βιολογικού τσαγιού του βουνού με αντιοξειδωτική δράση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.