×

Φθινόπωρο με στιλ από το athleticwear brand που αγαπούν οι influencers #Champion

Την επιλέγουν οι δημοφιλείς influencers, την εντοπίζουμε στo πιο «ψαγμένο» streetstyle και το Instagram feed μας γεμίζει με “Outfit of the day” φωτογραφίες με το χαρακτηριστικό “C” logo. Φέτος το φθινόπωρο, η Champion είναι έτοιμη να μας οδηγήσει στην κορυφή του athleisure στιλ. 

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-21, οι συλλογές Rochester και Premium επιβεβαιώνουν τον λόγο που η Champion αποτελεί το πιο hot athleticwear brand. Οι νέες collections απευθύνονται στους λάτρεις του στιλ που έχουν αέρα influencer και θέλουν να κυκλοφορούν κομψοί και άνετοι μέσα στην πόλη, υιοθετώντας τα τελευταία trends σε ό,τι αφορά τις αποχρώσεις, τις υφές και το στιλ. 

Φθινοπωρινό color blocking

Η Champion αγαπάει το χρώμα και το αναδεικνύει με τον δικό της ultra-cool τρόπο. Τα tracksuits sets συνδυάζουν απρόσμενα το μπλε με το πορτοκαλί, το μαύρο με το neon yellow και το πράσινο με το μπλε ηλεκτρίκ. Τα έντονα και vibrant χρώματα συνυπάρχουν με πιο saturated τόνους, αντρικά και γυναικεία hoodies και sweatshirts σε πετρόλ, κίτρινο και μπορντό χρώμα χαρίζουν έναν grown up αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο χαρακτήρα και το αθλητικό στιλ μας συστήνεται ξανά με φθινοπωρινή διάθεση.

Μοντέρνο στιλ με διαχρονική υπογραφή

Με εμφανείς επιρροές από το κολλεγιακό στιλ, την τάση που χαρακτηρίζει την Champion σχεδόν από την ίδρυσή της, τα key-pieces της συλλογής αποπνέουν τον cool χαρακτήρα που όλοι αναζητούμε για τις εμφανίσεις μας. Στη φετινή σεζόν συναντάμε και το signature piece του brand, το εμβληματικό Reverse Weave φούτερ, την καινοτομία της Champion που διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του brand, σε διάφορες εκδοχές ανά τα χρόνια. 

The textures edit

Το μυστικό που κάνει τη φετινή συλλογή να ξεχωρίζει; Διαφορετικές υφές που συνδυάζονται μεταξύ τους με stylish αποτέλεσμα. Τα παντελόνια σε πετροπλυμένο στιλ, τα μάλλινα vests, οι αθλητικές φόρμες από nylon και οι oversized σιλουέτες που εμπνέονται από το utility dressing απευθύνονται σε διαφορετικά κοινά ή ακόμη και σε αυτόνομους fashion lovers που θέλουν να εναλλάσσουν το στιλ τους σε καθημερινή βάση. 

Η μόδα είναι παιχνίδι και η Champion το γνωρίζει καλά!