×

Όλη η μαγεία των ταινιών Harry Potter σε μια ξεχωριστή συλλογή από τη women’secret!

Για ακόμα μία φορά εμπνευσμένη από τις ταινίες του Harry Potter, η women’secret παρουσιάζει τη νέα σειρά με πυζάμες για όλη την οικογένεια με κυρίαρχο στοιχείο τις λεπτομέρειες που αντιπροσωπεύουν πιστά τον «Μαγικό Κόσμο» των δημοφιλών ταινιών!

Η must have συλλογή με το χαρακτηριστικό σήμα του Gryffindor αποτελείται από ριγέ midi ρόμπα σε μπορντό και μουσταρδί χρώμα, καθώς και πυζάμα με τις γυαλιστερές λεπτομέρειες της «Ομάδας Gryffindor».

Για όσους όμως ονειρεύονται να φοιτούν στο Hogwarts από τότε που διάβασαν τα ομώνυμα μυθιστορήματα και ενθουσιάστηκαν με τις κινηματογραφικές ταινίες τους προτείνουμε το σχέδιο με τη χαρακτηριστική φράση “Waiting for my letter from Ηogwarts”.

Για τους λάτρεις της έβδομης ταινίας με τίτλο “Harry Potter and the Deathly Hallows” , η women’secret διαθέτει , επίσης, πυζάμες σε βαθύ μπλε χρώμα με το χαρακτηριστικό σύμβολο Deathly Hallows.

Η νέα σειρά “Hogwarts Team” σχεδιασμένη για εκείνον, εκείνη αλλά και τα παιδιά διατίθεται σε μπλε και γκρι χρώματα σε συνδυασμό με χρυσές λεπτομέρειες.

Η νέα συλλογή όμως συμπεριλαμβάνει και απόλυτα ταιριαστά αξεσουάρ, με τρία σετ από παντόφλες σε μπορντό, μπλε navy και ανοιχτό γκρι, το χαρακτηριστικό σακίδιο Gryffindor, το μαξιλαράκι ταξιδιού και το αλουμινένιο παγούρι με το οικόσημο του Hogwarts.

Online στο Facebook shop της @womensecretgreece

Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος
Εμπορικό κέντρο RIVER WEST Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω
Εμπορικό κέντρο Mare West 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος
Χανιά, Κρήτης, Τζανακάκη 30

Facebook: @womensecretgreece
Instagram: @womensecret_gr