×

SkinLabo: Το 1ο Ιταλικό digital brand καλλυντικών και στην Ελλάδα

Η καινοτόμα εταιρία καλλυντικών SkinLaboξεκίνησε από το Τορίνο της Ιταλίαςαλλά μέσα σε 3 χρόνια έχει κατακτήσει όλη την Ευρώπη και πλέον διατίθεται και στο Ελληνικό κοινό. Υπόσχεται να προσφέρει μία κορυφαία εμπειρία περιποίησης προσώπου και σώματος, με καλλυντικά, από εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς συντηρητικά και άλλες χημικές ουσίες που προκαλούν αλλεργίες και είναι επίσης gluten free.

Έχει αναγνωριστεί από ειδικούς ως το πρώτο Ιταλικό digital brand καλλυντικών, όπου μπορεί κάποιος με εύκολο και πολύ άμεσο τρόπο να τα αγοράσει χάρη στο επιχειρηματικό μοντέλο direct-to-customer, αποκλειστικής πώλησης μέσω διαδικτύου.

To brand προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σε τιμές προσιτές, χάρη στη μείωση της αλυσίδας διανομής που επιτρέπει την προσέγγιση του τελικού πελάτη μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η SkinLabo ιδρύθηκε από μια ομάδα επιχειρηματιών με πολυετή εμπειρία στον κόσμο των καλλυντικών και του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο Angelo Muratore είναι διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της SkinLabo.

Τα προϊόντα

Η SkinLabo, χάρη στη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών (πράσινη τεχνολογία), μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλή και με θεαματικά αποτελέσματα καλλυντικά. Όλα τα προϊόντα περιέχουν ενεργά, φυτικά συστατικά και βοτανικά εκχυλίσματα και υπόσχονται μια ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς.

Οι ειδικοί επιστήμονες, με δερματολογική εξειδίκευση, της Skinlabo, προτείνουν σειρές περιποίησης που διακρίνονται σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες – αντιγήρανση, σώμα και πρόσωπο και χείλη – ειδικά κατασκευασμένα για να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή, σύμφωνα με την εποχή και την βελτίωση ειδικών θεμάτων της επιδερμίδας.

Ντελικάτα αρώματα, εμπνέονται από το λουλούδι του λωτού και από το ξύλο εσπεριδοειδών. Η συσκευασία είναι eco- friendly και είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα υλικά και είναι ανακυκλώσιμη από μόνη της. Όλα τα προϊόντα SkinLabo είναι 100% παρασκευασμένα στην Ιταλία, δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς paraben, χωρίς αλλεργιογόνα, χωρίς γλουτένη και μπορούν εύκολα να αγοραστούν στο www.skinlabo.gr

Το SkinLabo είναι καλλυντικά υψηλής ποιότητας προσιτά σε όλους.

ΗΘΙΚΗ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ 

Όλα τα προιόντα δεν είναι μόνο παρασκευασμένα σε εργαστήρια στην Ιταλία, αλλά είναι και κατασκευασμένα με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το περιβάλλον. Η συσκευασία (γυαλί, πλαστικό και χαρτί) προέρχεται από ανακυκλωμένα υλικά και είναι ανακυκλώσιμη από μόνη της. Αυτό βοηθάει τη μείωση της αποψίλωσης των δασών και τη λιγότερη χρήση παραγώγων από τη διαδικασία τήξης πετρελαίου και γυαλιού. Επίσης, βοηθάει στη μείωση της χρήσης μη ανακυκλωμένων πρώτων υλών, δαπανηρή από πλευράς ενέργειας και περιβαλλοντικών πηγών.

Η SkinLabo γιορτάζει τη φύση σε όλες της τις μορφές: μπορείτε να βρείτε πολλά εκχυλίσματα βοτάνων σε όλα τα προϊόντα SkinLabo χωρίς κανένα προϊόν να έχει δοκιμαστεί σε ζώα (cruelty free).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα: www.skinlabo.gr